Romanii pot pleca la munca in Australia

Romanii pot pleca la munca in Australia

0 73

Australia a anun?at ca isi va modifica programul referitor la imigratie. Aceasta masura a fost luata pentru a permite accesul in tara a mai multor muncitori calificati. Tara se confrunta cu o rata scazuta a somajului si cu un deficit al fortei de munca in cadrul companiilor.


??????????? Masurile au fost luate de noul Guvern de centru-stanga care a anuntat ca extinde programul de imigratie pentru muncitori calificati cu 6.000 de persoane in 2007-2008, numarul total de vize ajungand astfel la 108.500.”Vizele garantate de angajatori sunt principala prioritate deoarece aduc un muncitor imigrant direct intr-un post care necesita calificare”, a declarat Chris Evans, ministrul Imigratiei si Cetateniei.
??????????? O alta masura interesanta luata de noul Guvern este extinderea programului de vize pe timp de vacanta pentru tineri, masura care va aduce avantaje turismului si industriei contructiilor.
??????????? Problemele Guvernului de la Canberra sunt mai vechi. Ele vin din faptul ca aproximativ un sfert dintre cele 21 de milioane de persoane din
Australia sunt de origine straina. Acest lucru a facut ca economia in dezvoltare, care a inregistrat o crestere anuala de peste patru procente, sa se confrunte cu un deficit de muncitori calificati, ceea ce a determinat cresterea salariilor.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.