Romanii nu vor schimbarea guvernului

Romanii nu vor schimbarea guvernului

0 166


Potrivit unui sondaj de opinie realizat de INSOMAR romanii nu isi doresc schimbarea guvernului. 57% dintre persoanele chestionate considera ca actualul guvern trebuie sa isi continue activitatea.


Nici alegerile anticipate nu sunt dorite, doar 14% dintre respondenti exprimandu-se in favoarea acestora. Cat despre speculatiile privind formarea unui nou guvern 11% dintre repondenti considera ca solutia optima ar fi ca PD sa formeze noul guvern, in tmp ce doar 7% sustin un guvern PSD. Tot 7% dintre romani ar dori un guvern format in jurul unui independent, iar 3% un guvern format in jurul liberalilor.


Sondajul transeaza si problema pozitionarii partidelor pe esichierul politic, in special in ce priveste PSD despre care s-a tot vorbit ca ar guverna din umbra:67% dintre repondenti sunt de parere ca PSD este in opozitie, iar 33 % considera ca social democrartii se afla la putere.


Sondajul a fost realizat in perioada 29 august – 4 septembrie pe un esantion reprezentativ? de 1197 de persoane, cu o eroare maxima de 2, 8%.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.