Romanii nu se mai inghesuie sa viziteze Italia

Romanii nu se mai inghesuie sa viziteze Italia

0 103

Criza declansata de crima comisa de cetateanul roman de etnie rroma, Romulus Mailat, a facut ca romanii sa nu se mai inghesuie sa-si petreaca vacantele in Peninsula. Altatada, una dintre cele mai interesante si accesibile destinatii de sarbatori ale romanilor, acum a devenit o adevarata paria si din cauza ostilitatii cu care romanii sunt priviti de catre italieni.


??????????? Traian Badulescu, purtatorul de cuv?nt al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, a afirmat faptul ca, din punct de vedere turistic, lucrurile sunt clare: “va fi o scadere, oamenii stiu ca poate nu le da nimeni in cap, dar risca sa fie tratati urat”. Cu toate acestea, preturile ofertelor au ramas la fel, un revelion ajungand la suma „tentanta” de 500 de euro.


??????????? Totusi, pe romanii, care isi iau inima in dinti si care sunt rezistenti la priviri urate si injurii pe sub mustata, ii anuntam ca in partea sudica romanii sunt mai prost vazuti decat in nord, unde italienii sunt mai europeni.


??????????? Cu toate acestea, Italia a fost scoasa de pe lista statelor cu atentionare de calatorie, alaturi de ea fiind „gratiate” si alte tari precum Iran, Costa Rica, Bulgaria, Mexic.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.