Romanii NU mai cumpara Cadouri de Craciun

Romanii NU mai cumpara Cadouri de Craciun

0 75

Criza economica i-a lovit din plin pe romani, iar efectele sale negative vor fi resimtite mai ales in perioada ce urmeaza, a minunatelor sarbatori de iarna.
Aceste sarbatori sunt prilej de intristare pentru multi dintre romani care nu vor simti magia si bucuria nasterii Mantuitorului.
O treime dintre romani nu vor cheltui nimic pentru cadourile de Craciun, anul acesta, potrivit unui sondaj realizat pentru The Wall Street Journal Europe, informeaza publicatia.
Pe aceeasi pozitie cu romanii se afla si olandezii, o treime declarand ca nu vor cheltui nimic pe cadourile de Craciun. Pentru olandezi explicatia este simpla, in mod traditional ei oferind cadouri mai mult de Mos Nicolae.
La nivel general, 72% dintre europeni au declarat ca vor cheltui mai putin de 250 de euro pe cadourile de Craciun, anul acesta.
Cei mai multi europeni, 60%, prefera sa cumpere cadouri de Craciun de la supermarket-uri sau hipermarket-uri, urmate de magazinele specializate mai mici (23%).
Țara noastra pare a fi una dintre cele mai afectate de criza economica, doar 55 % dintre bulgari, 54 % dintre portughezi si 48 % dintre italieni avand, de exemplu, de gand sa cheltuiasca mai putin pentru cadouri decat acum trei ani.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.