Romanii din SUA il contrazic pe dl. Gordon!

Romanii din SUA il contrazic pe dl. Gordon!

0 128
La incheierea "documentarii" sale in Romania, ca trimis al Departamentului de Stat, dl. Philip Gordon s-a intalnit si cu "presa"; de fapt doar 5 ziaristi din anturajul basescian (intre care Sabina Fati, madam Pora, Dan Tapalagă – oameni de casă al Monicăi Macovei ÅŸi nedefinitul cand Cap, cand Pajura… 0. Philip Gordon, asistentul lui Hillary Clinton a făcut o declaraÅ£ie pe cât de JENANTA pe atat de superficiala pentru cineva aflat într-o misiune diplomatică: „AfirmaÅ£ii credibile despre votarea ilegală pe scară largă la referendum, încercările de a schimba listele electorale ÅŸi aparentele încercari de presiune asupra Curtii ConstituÅ£ionale în privinÅ£a validării referendumului". Asta, cel putin a apărut pe „oficina" basesciana – Hotnews.
Dar si intr-un comunicat de presă al Ambasadei SUA, apar aprecieri bizare: „Dacă se confirmă, toate aceste lucruri ar ridica semne de întrebare privind legitimitatea rezultatului, indiferent care va fi acesta”, de parca l-ar fi dat Traian Băsescu. Pentru corecta informare adepartamentului de Stat, îi prezentăm următoarele datele ce trebuiesc analizate privitor la situaÅ£ia votului în Diaspora:
73.016 participanţi la urne;
  • 57.297 voturi DA (pentru demitere) – 78,74%;
  • 5.066 voturi NU (împotriva demiterii) –20,63%;
  • 653 voturi anulate.
SituaÅ£ie vot în SUA: 3.144 participanÅ£i la urne;
  • 2.630 voturi DA – 83,65%;
  • 493 voturi NU – 15,68%
SituaÅ£ie vot în Canada: 1.928 participanÅ£i la urne;
  • 1.723 voturi DA – 89,36%;
  • 189 voturi NU – 9.80%
Votul din diaspora poate fi socotit cel mai neinfluentabil! Mai ales in SUA, Å£ara în care trăieÅŸte dl. Gordon pot exista semnale „credibile” privind o votare ilegală pe scară largă. Speram că macar la el acasă, dl. Philip Gordon va evita să se facă de râs.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.