Romanian Music Awards 2010 Inna a castigat cinci premii

Romanian Music Awards 2010
Inna a castigat cinci premii

0 208

Cu ocazia evenimentului Romanian Music Awards 2010 desfasurat pe 10 iulie, la Craiova, Inna a fost desemnata castigatoare la toate cele cinci categorii la care a fost nominalizata: Best Female, Best Website, Best Album, Best Show si Best International Artist. Cea mai controversata sectiune a fost si in acest an categoria rock, lista nominalizatilor fiind alcatuita din nume ca Blaxy Girls, Keo, Publika, Voltaj si Zero.
Inna si-a facut aparitia pe scena intr-o masina special modificata pentru eveniment, alaturi de patru dansatoare aduse din Marea Britanie si care apar si in clipul 10 minutes, recent filmat in Londra. Artista a purtat o tinuta Kristian Aadnevik (designer norvegian stabilit la Londra care a mai lucrat cu nume ca Rihanna si Estelle).
Inna a interpretat trei dintre hit-urile sale internationale – Amazing, 10 minutes si Sun Is Up (cel mai nou single al artistei a adunat intr-o saptamana peste 600.000 de vizualizari pe YouYube). Alaturi de Andreea Banica, Inna a prezentat un colaj realizat din cateva piese din repertoriul Beyonce si Alicia Keys.
Artista a aparut, la inceputul acestei luni, pe coperta revistei FHM Franta. Romanca este una dintre cele mai de succes cantarete din Europa la momentul actual: a fost desemnata artistul anului in Polonia, este primul artist roman care se situeaza pe pozitia intai intr-un clasament realizat de Billboard, a reusit sa se claseze pe locul 1 in UK Dance Chart si a inregistrat vanzari de aproape 200.000 de exemplare in UK.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.