România, victorie mică în faţa ,,pescarilor” din Insulele Feroe

România, victorie mică în faţa ,,pescarilor” din Insulele Feroe

0 604
Echipa naţională de fotbal a României a obţinut o victorie la limită,în faţa echipei Insulelor Feroe, în preliminariile Campionatului European de fotbal, din 2016 : 1-0.
Unicul gol al reprezentativei noastre a fost înscris de Keşeru (min. 21). A fost o fază în care Maxim a trimis din lovitură liberă în bară şi Keşeru, atent, a trimis balonul în plasă (1-0). Avea să fie scorul final, pentru că ,,tricolorii” nu au mai găsit drumul spre gol, după un meci slab, cu multe greşeli şi cu lipsă de inspiraţie. Mai mult, echipa noastră a fost dominată minute bune, de o formaţie,care, în urmă cu ceva ani, contabiliza de la cinci goluri în sus, în meciurile din preliminarii
Mai trebuie spus că terenul greu de pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti, unde s-a disputat partida, a creat probleme jucătorilor şi că publicul, nemulţumit de scor, a huiduit echipa noastră la finalul meciului.
România: Pantilimon – Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ – Pintilii, Sânmartean (A. Prepeliţă 86) – Ad. Popa (G. Torje 61), Rusescu (C. Tănase 60), Maxim – Keşeru
În clasamentul Grupei F a preliminariilor, România este lideră, cu 13 puncte, urmată îndeaproape de Irlanda de Nord, care are 12 puncte.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.