Romania va juca la Piatra-Neamt

Romania va juca la Piatra-Neamt

0 202

Victor Piturca selectionerul primei reprezentative de fotbal a Romaniei, si-a dat acceptul ca echipa nationala sa sustina pe stadionul „Ceahlaul” din Piatra-Neamt meciul cu Luxemburg, programat in martie 2007, in preliminariile Campionatului European din 2008.

Gheorghe Stefan s-a declarat onorat de faptul ca Victor Piturca si-a dat acceptul ca nationala de fotbal a Romaniei sa evolueze sub Pietricica.
„Este o onoare pentru noi toti ca echipa reprezentativa a acceptat sa sustina meciul cu Luxemburg la Piatra-Neamt. Aceasta este o recunoastere a eforturilor si investitiilor facute de Primarie si Consiliul Local la stadion. Promit ca vom avea una dintre cele mai moderne baze de pregatire din tara. Victor Piturca era convins in proportie de 99 la suta sa joace la Piatra Neamt inca dinaintea sedintei Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, pe care de asemenea am gazduit-o, iar acum am vazut ca si-a dat si dansul acceptul”, a declarat Gheorghe Stefan, finantatorul formatiei nemtene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.