România va fi reprezentată de doi brașoveni la concursul de sărituri cu...

România va fi reprezentată de doi brașoveni la concursul de sărituri cu schiurile de la Jocurile Olimpice

0 88

Calificările pentru Jocurile Olimpice de iarnă din China sunt pe ultima sută de metri. La sărituri cu schiurile, România are doi sportivi calificați pentru Beijing 2022, ambii braşoveni. Andrei Feldorean la masculin și Dana Haralambie la femininm sunt cei doi sportive care vor face deplasarea la Jocurile Olimpice. Andrei Cacina este și el pe lista de aștepare, iar în cazul unei retrageri poate beneficia de acest lucru, decizia finală urmânmd să fie luată în 20 ianuarie.

Andrei Feldorean (21 de ani) este debutant la o ediție a competiției supreme. În acest sezon, el s-a calificat în premieră și la o etapă de Cupă Mondială, la Nizhny Tagil. Sportivul și-a îndeplinit obiectivele și a ajuns să concureze în Turneul celor Patru Trambuline și să se califice, iată, la Jocurile Olimpice Beijing 2022. De remarcat că sportivul a parcurs etapele până în acest moment, plecând de la Săcele.

Cunoscuta Daniela Haralambie (foto, 24 ani), care a putut fi văzută concurând la etapele de Cupă Mondială de la Râșnov, este la a doua prezență la Jocurile Olimpice, după ediția Pyeong Chang. În urmă cu 4 ani, sportiva a încheiat concursul pe locul 25.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.