Romania va avea doua echipa in Liga Campionilor si doua in Cupa...

Romania va avea doua echipa in Liga Campionilor si doua in Cupa UEFA

0 111

FRF informeaza ca UEFA a publicat marti un document oficial, continand repartizarea numarului de echipe al fiecareia dintre cele 53 de federatii nationale afiliate in editia 2007-2008 a cupelor europene (Liga Campionilor si Cupa UEFA), informeaza Rompres. Romania are dreptul sa inscrie 2 echipe in Liga Campionilor si 2 in Cupa UEFA.
Astfel echipa care va castiga campionatul are sansa de a evolua direct in grupele Ligii doar daca Liga Campionilor editia 2006/2007 va fi castigata de o echipa care va dobandi dreptul de a participa in grupele Ligii si prin intermediul campionatului sau national. Aceasta ipoteza presupune ca Liga 2006-2007 sa fie castigata de o echipa care, la sfarsitul actualei stagiuni interne, se va clasa pe unul dintre primele doua locuri in Spania, Italia, Anglia, Franta, Germania sau Portugalia (acestea fiind tarile cu doua reprezentante calificate direct in grupele Ligii) sau, respectiv, va deveni campioana a Olandei. Oricare va fi deznodamantul stagiunii 2006-2007 a Ligii, vicecampioana Romaniei va intra in al doilea tur preliminar.
Castigatoarea Cupei Romaniei-Timisoreana, editia 2006-2007, va incepe parcursul din Cupa UEFA in primul tur propriu-zis al competi?iei, in timp ce echipa care se va clasa pe locul 3 in campionat se va alinia la jocurile contand pentru al doilea tur preliminar al intrecerii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.