Romania, tara pipitzelor

Romania, tara pipitzelor

0 98

Aceasta este afirmatia lui Crin Antonescu despre ce a ajuns Romania: „O tara care a facut vedete din toate pipitzele, iar legalizarea drogurilor promisa de Elena Basescu este tot ce ne mai lipsea!”
Declaratia a fost facuta de Crin Antonescu la Mure, la o intalnire cu alesii locali ai PNL.
Pentru liderul PNL, EBA este o pipitza ajunsa vedeta, care vrea cu orice chip sa iasa in fata, sa fie evidentiata, cu toate ca nu are o baza temeinica pentru asa ceva, ci doar un fizic indoielnic.
Motivul atacului este o declaratie a fiicei presedintelui pe tema legalizarii drogurilor usoare. Elena Basescu a declarat joi seara la un post de televiziune ca ar putea sustine in Parlamentul European legalizarea marijuanei.
„Domnisoara Elena Basescu le promite romanilor legalizarea drogurilor. Asta lipseste in tara asta! Asta e calea fericirii pentru romani! Asta trebuie sa faca oamenii care raman fara serivicii! Sa ia niste droguri usoare. Le da domnisoara Elena Basescu. Atata ne mai lipseste in Romania! Legalizarea drogurilor”, a spus presedintele PNL.
Crin Antonescu a mai tinut sa precizeze ca „asta e o tara care a facut vedete din toate pipitzele si nu-si respecta veteranii de razboi, cati mai sunt si mai traiesc”.
Se pare ca pe pipitza EBA o cam supara adevarul, caci in replica, Elena Basescu a declarat ca presedintele PNL nu stie ce au votat liberalii din Parlamentul European, care au fost de acord cu legalizarea drogurilor uºoare.
„Nu ma mira ca domnul Crin Antonescu nu are habar de ceea ce se petrece in parlamentul european. Nu are habar de ce se petrece in Parlamentul Romaniei la cate absente are”, a spus Elena Basescu.
Comparandu-i pe cei doi, numai un rauvoitor ar aseza-o pe EBA inaintea lui Antonescu, chiar daca ambii se declara nonconformisti. Iar daca din tot ce se vorbeste la Bruxelles EBA a ramas doar cu legalizarea drigurilor, chiar si numai a celor usoare, atunci vai de tara care incape pe asemenea maini, obisnuite probabil sa suceasca foita cu marijuana, nu sa-si puna mintea la contributie – adica ce sa pui daca nu ai? – in folosul tarii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.