România primește echipamente medicale din Germania

România primește echipamente medicale din Germania

1 61

Aproximativ 45 tone de echipamente, constând în 100 de mii de combinezoane de protecție, vor fi aduse în țară, în perioada 13-17 aprilie, cu aeronave de transport aparținând Forțelor Aeriene Române, ce vor executa zboruri zilnice pe ruta București-Frankfurt și retur.

Echipamentele au fost achiziționate din Coreea de Sud de statul român, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, iar zborurile au fost solicitate de către Departamentul pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne.

Distribuirea echipamentelor va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical din țară și echipajelor operative care acționează în teren.

Ministerul Apărării Naţionale dispune de forțe și mijloace gata în orice moment să sprijine autoritățile centrale și locale în acţiuni destinate limitării răspândirii virusului Covid-19, conform planurilor de cooperare. La nevoie, MApN poate acționa și cu forțe și mijloace suplimentare celor deja pregătite, având personal și mijloace tehnice menținute în rezerva acțională.

D.D.

COMENTARII

  1. TOVARASUL D.D este un JIDAN IMPUTIT care in titul articolului MACANCA MUSTAR ca „România primește echipamente medicale din Germania’ iar in articol precizeaza ca „Echipamentele au fost achiziționate din Coreea de Sud de statul român”.

    Forțele Aeriene Române, ce vor executa zboruri zilnice pe ruta București-Frankfurt și retur nu aduc echipamentele medicale din COREA de SUD ci transporta 40000 de sclavi romani la cules in GERMANIA NEONAZITA care se vor intoarce infectati cu CORONAVIRUS.

    CIUMA JIDANAESCA impreuna cu CIUMA PNL, IOHANIS si MERKEL vor ingropa ROMANIA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.