România – Peru 2-0, în Cupa Davis la tenis

România – Peru 2-0, în Cupa Davis la tenis

0 43

Echipa masculină de tenis a României conduce cu scorul de 2-0 la general în întâlnirea cu Peru din barajul pentru Cupa Davis. În primul meci, Nicolae Frunză a trecut, cu 6-2, 6-4, de Nicolas Alvarez, pentru ca apoi, Marius Copil (foto) să aducă al doilea punct pentru ”tricolori”, după 7-5, 6-2, în fața lui Conner Huertas del Pino.

Duminică de la ora 11:30 este programat meciul de dublu, dintre perechea Marius Copil/Horia Tecău şi Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino.

În cel de al treilea meci se simplu se vor înfrunta Marius Copil şi Nicolas Alvarez, iar ultimul este programat între Nicolae Frunză şi Conner Huertas del Pino.

Din echipei României mai fac parte Ştefan Paloşi (numărul 647 la simplu şi 747 la dublu) şi Gabi Adrian Boitan (722 la simplu şi 1.311 la dublu). Peru a venit în România fără cel mai bun jucător al său, Juan Pablo Varillas (130 ATP la simplu, 376 la dublu).

Cele două echipe se întâlnesc pentru prima oară în Cupa Davis, iar un succes în acestă întâlnire duce România în barajul pentru turneul final al Grupei Mondiale.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.