Romania pe locul 10 la Eurovision Junior

Romania pe locul 10 la Eurovision Junior

0 98

Daca la concursul pentru adulti ne-am revenit din amorteala, castigand in ultimii ani locuir fruntase, la copii am scazut. Dupa un loc patru obtinut anul trecut, in acest an micutii nostri s-au clasat abia pe locul al 10-lea, castigatorii fiind ca si anul trecut tot din fosta URSS. Dupa ce editia 2006 a fost castigata de doua rusoaice extrem de simpatice si talentate, anul acest premiul cel mare a plecat catre Belarus. Alexei Zhigalkovich si cantecul sau ,,Cu prietenii”, a iesit invingator la ?Rotterdam. Pe locul al doilea s-a clasat Armenia.


Trupa 4? Kids si cantecul ,,Sha la la”, a primit 54 de puncte: opt puncte de la Cipru si? ?Portugalia, sapte puncte de la Bulgaria, cinci puncte de la Malta,? patru de la Serbia, trei puncte de la Macedonia, doua de la Belarus si?? Belgia si cate un punct de la Rusia, Suedia si Lituania. Tari ca? Georgia, Belgia, Armenia, Olanda si Ucraina nu au acordat? reprezentantilor nostri niciun punct.


Tinand cont ca organizatorii au acordat din oficiu tuturor copiilor? cate 12 puncte, clasamentul final al celei de-a cincea editii a?? concursului Eurovision Junior arata


astfel:1 – Belarus, 137 puncte


2 – Armenia, 136 puncte


3 – Serbia, 120 puncte


4 – Georgia, 116 puncte


5 – Macedonia, 111 puncte


6 – Rusia, 105 puncte


7 – Bulgaria, 86 puncte


8 – Suedia, 83 puncte


9 – Ucraina, 56 puncte


10 – Romania, 54 puncte


11 – Olanda, 39 puncte


12 – Malta, 37 puncte


13 – Lituania, 33 puncte


14 – Cipru, 29 puncte


15? – Belgia, 19 puncte


16 – Portugalia, 15 puncte


17 – Grecia, 14 punctePentru prima data la concursul Eurovision Junior, organizatorii au?? colaborat cu organizatia UNICEF, motiv pentru care, pe langa faptul ca?? fondurile colectate in urma apelurilor telefonice au fost donate?? acesteia, copiii participanti au cantat impreuna un cantec special.?? Este vorba de piesa ,,O lume”, un apel al micilor artisti catre adulti? pentru a crea o lume mai buna pentru toti.


Multumim pentru informatii Doamnei Mariana Rusen, PR TVR 2

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.