Romania, oficial în anarhie!!

Romania, oficial în anarhie!!

0 265

Dar ce, oare, poate fi mai rău decât suspendarea legilor cetății?

Președintele Klaus Iohannis a suspendat, de șapte zile, Constituția țării. Este cel mai iresponsabil gest făcut de un președinte al României de la Ceaușescu încoace.

Aștept ca, urmare a acestui exemplu prezidențial, un condamnat definitiv la pușcărie cu executare să nu se predea autorităților spre a fi arestat ci să se lege cu lanțuri de primul stâlp de pe stradă spunând că așteaptă întâi hotărârea instanței și abia după ce o citește și o înțelege va stabili el ce să facă mai departe.

Lucrurile evoluează spre o nouă formă de legionarism. Legalitatea a fost abolită. Grupuri de fanatici încearcă să blocheze marșul organizat și aprobat de autorități jignindu-i pe manifestanți și provocându-i la violență. Nu pățesc nimic. Agresivitatea lor crește și strică unui întreg popor, prin huiduieli huliganice, o după-amiază ce se anunța superbă: întâlnirea cu Simona Halep.

Aerul patriei devine irespirabil.
A fost un miting ce a demonstrat că procentele de la alegeri se mențin. Țânțarul s-a luat la trântă cu armăsarul și s-a mai văzut odată, dacă mai era nevoie, cine e mai puternic, mai echilibrat, mai respectuos față de lege, mai disciplinat, mai înțelept.
Țânțarul face ce l-a osândit natura să facă: bâzâie, înțeapă și, uneori, transmite boli pe bază de paraziți. O adevărată pacoste.
Dar președintele? Ditamai președintele?
De șapte zile România e în anarhie. În anarhie oficială, declarată de primul ales al țării. Acest om, dimpreună cu sfătuitorii lui și cu aceia care-l manevrează ocult, merită pedeapsa haosului, cea cuvenită nelegiuiților.
Doamne ferește de mai rău!
Dar ce, oare, poate fi mai rău decât suspendarea legilor cetății?

Mi-e teamă că vom simți răspunsul pe propria piele.
Mi-e teamă că timpul purificării prin dragoste și compasiune a trecut. Mi-e teamă că ni se pregătește o purificare prin foc.

Sursa: Contele de Saint Germain

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.