Romania o tara sud-americana?

Romania o tara sud-americana?

0 119

Strategia inventarii de partide-satelit, ca si alte manevre obscure in care sunt amestecate cu diverse culte religioase sunt menite sa fragementeze cat mai mult voturile romanilor in 2012. Dupa „partidul tv.” al dlui Dan Diaconescu, a partidului dlui Miron Cozma, a Noii drepte si a Noii Republici, a aparut si partidul dlui George Constantin Paunescu. Astfel, urmeaza ca Romania sa devina, dupa model sud-american, un Stat ocupat de o Oligarhie politico – financiara acaparatoare, ce va face imposibila o democratie functionala la noi. Si mai nou, au fost atrase si anumite parohii ale unor culte, risipite prin strainatate, sub indiferenta ortodoxiei romane.

Este de notorietate faptul ca parlamentarii care reprezinta Diaspora romanesca in Parlamentul Romaniei, Mircea Lubanovici si Viorel Riceard Badea sunt membrii ai unei Biserici penticostale de peste Ocean, caracterizati de trecutul si afacerile lor dubioase (chiar cu actualii arestati de la Cluj!) si inca nearestatii de la Chicago. La care, pe banii Parlamentului Roman, au plecat sa sarbatoreasca acolo, cu coreligionarii, Ziua nationala! Dar cu cati dintre romanii de-acolo? ….Cea mai recenta inventie in materie de partide „religioase” este aripa penticostala Crestin – Democrata din Romania (UCDR), al carei „grup de initiativa” este format numai din grupuri de membri ai unor parohii ai Bisericii Evanghelice, clujeni din Romania si SUA. Potrivit unor blogheri „informati”, ministrul Traian Igas, chestorul Dascalu, fostul ministru Ioan Nelu Botis, primarul Ghita Falca de la Arad, socrul sau, fostul vicepremier Seculici si, potrivit unor surse, chiar premierul Boc, sunt membri ai acestei Biserici, formand o comunitate importanta, atat din punct de vedere financiar, cat si numeric. Iar la Arad, acest lucru a devenit hotarator nu doar in alegeri!

Ziarul clujean Foaia Transilvana scrie ca Uniunea Crestin – Democrata din Romania (UCDR) este coagulata in jurul miliardarului penticostal Lazar Gog si a cumnatului acestuia, milionarul Victor Faragau, care are printre membri racolati si o serie de fosti membrii ai PNL sau PNT-CD.
Lazar Gog, personajul in jurul caruia pedelistii construiesc acest partid al penticostalilor romano-americani, e anchetat pentru disparitia a peste 4 milioane de dolari din gestiunea Bisericii Emanuel Anaheim CA, USA. Acest scandal in care Gog este acuzat de furtul a 4 milioane USD a dus la scindarea acestora in doua” biserici” diferite, trei pastori parasind board-ul bisericii mama.

Exista si o incercare a infiintarii Partidului Crestin Roman in Spania, ce i-a determinat pe penticostalii exclusi din PNT-CD si PNL sa se inroleze in” oastea” lui Victor Faragau, cumnatul lui Lazar Gog. Acesti aventurieri politici, impinsi de la spate de activisti ai PDL ,se arata hotarati sa ia de la Partidul Crestin Roman, voturile evanghelistilor romani din Diaspora. Din pacate acestia nu cunosc dedesubturile murdare ale acolitilor, intre altii, si ai deputatului PDL Wiliam Branza. Voturi care nu sunt deloc putine. In jur de vreun milion de voturi, deja anuntate la Congresul PDL de ministrul de externe, Baconschi!!

Pentru a intelege cat mai bine profilul moral al acestor veleitari din strainatate (care folosesc diferite „aripi” din cadrul unor culte religioase, altfel respectabile), ce vor sa ajunga astfel in Parlamentul Romaniei, reproducem comentariul unui cunoscut roman din SUA, postat pe un forum al penticostalilor romano-americani: „Impostorii acestia sunt un grup de pastori, oameni de afaceri crestini- dubiosi si pseudo-activisti ,crestini ratati, avizi de putere si de onoruri publice – dupa ce au parvenit pe cai mai putin licite si transparente. Pentru a nu li se studia si mai ales verifica CV-urile, averile adunate si trecutul lor dubios, au lansat la apa ideea si Manifestul Partidului Crestin din Romania (P.C.R.) – un fel de partid comunist crestin.
Din pacate in aceasta aventura au fost atrasi si multi oameni creduli, naivi si fraieri, chiar si bloggeri tineri, imaturi si neexperimentati care, pentru un pumn de dolari sau Lei, mediatizeaza” proiecte” politice pseudo-crestine, sortite din start esecului.”

Iar daca la toate acestea mai adaugam si faptul ca PDL, cu acolitii sai, UDMR si stransura generalului Oprea, par hotarati sa modifice Legea electorala, inclusiv in sensul reducerii pragului electoral, atunci avem” tabloul” modului in care in Parlament vor patrunde toate aceste partide obscure, care nu sunt nimic altceva decat sateliti-mascati ai partidului prezidential.

Radu Dragos

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.