„România NU mai poate fi guvernată cu mijloacele democrației. Uitați-vă la Cîțu”!

„România NU mai poate fi guvernată cu mijloacele democrației. Uitați-vă la Cîțu”!

0 67

Am avut dreptate: cu ajutorul javrelor ”strategice”, al ticăloșilor din UE, și al serviciilor noastre de ”informații”, România a revenit la regimul cu partid unic, partid al puterii! Condus de un abulic doritor doar de lux pe bani publici!
Partidele au ajuns simple structuri de putere, între ele NU mai există deosebiri, nu mai au identitate.
Politica este exclusă din spațiul public!
Rămâne doar spectacolul jalnic dat de niște diletanți, lacomi și imbecili, care își apără cu ferocitate interesele, dar în primul rând le apără pe acelea ale finanțatorilor lor.
Jalnic este și spectacolul ”moțiunilor de cenzură”, spectacol care spune că, practic, NU mai există nicio formulă politică de construit de guvernare cât de cât coerentă și legitimă.

România NU mai poate fi guvernată cu mijloacele democrației. Uitați-vă la Cîțu: este un mic autocrat, care se pișă pe Constituție, pe legi, pe Parlament! Voința lui începe să țină loc de lege! Și-i place asta, scursura dracului! Nici Iohannis nu mai are putere asupra lui!
Cum spuneam, în actualul context politic, nu are cum rezulta o soluție politică pentru criza asta, de altminteri previzibilă.
Alternativa este fie o izbucnire de violență socială, gen 1989, deși funcționează încă supapa emigrației din motive economice, fie un regim de mână forte, o dictatură mascată cumva într-un regim de tip Erdogan, prin diverse miciurinisme la nivelul Parlamentului: fuziuni de partide și achiziții de parlamentari, care să fie fațada ”democratică” a noului regim.
Iar genialul popor român este în continuare mulțumit că, în marea sa înțelepciune, a scăpat de Ciuma Roșie…

Autor: Constantin Gheorghe
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.