Romania intra prima in concurs in finala Eurovision

Romania intra prima in concurs in finala Eurovision

0 58

Reprezentantii tarii noastre la concursul Eurovision, Nico si Vlad Mirita, au trecut fara emotii de semifinala concursului, astfel incat, ei vor participa la finala care se va desfasura sambata seara, la Belgrad. Sortii au decis ca finala care va avea loc pe 24 mai sa fie deschisa chiar de catre reprezentantii tarii noastre.
Referitor la acesta situatie, compozitorul Andrei Tudor a declarat in cadrul conferintei de presa de la Belgrad: „La semifinala selectiei nationale am intrat in concurs tot de pe prima pozitie si iata ca ne-a adus noroc” Referitor la finala de sambata, cei doi interpreti romani au declarat: „Sper sa avem acelasi succes si in finala. Noi suntem pregatiti”, a declarat Nico, completate de catre Vlad Mirita: „Evident, sunt numeroase piese foarte bune. Din pacate, va fi un singur castigator, dar asta nu inseamns cs ceilalti nu ar fi valorosi”.
Membrii delegatiei Romaniei au sarbatorit calificarea in finala alaturi de prietenii lor din Grecia si Finlanda, cazati in acelasi hotel. Ziua de miercuri a inceput pentru Nico si Vlad cu o serie de interviuri desfasurate la Centrul de presa, iar dupa-amiaza, organizatorii le-au pregatit o excursie cu vaporasul pe raul Sava, alaturi de alti concurenti la Eurovision.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.