Romania fara nici o medalie la Melbourne

Romania fara nici o medalie la Melbourne

0 100

Delegatia Romaniei care participa in aceste zile la Campionatele Mondiale de Natatie de la Melbourne, nu a reusit sa castige nici macar o medalie, ci s-a ales doar cu o singura calificare in finala a lui Razvan Florea.

Inotatorii romani au ratat proba dupa proba astfel ca este foarte posibil ca echipa noastra sa ramana in palmares doar cu calificarea lui Florea.
Astfel Octavian Gutu a incheiat pe locul 30 calificarile la 50 de metri liber, la 43 de sutimi de calificarea in semifinale si la peste o secunda de invingator, polonezul Bartosz Czizierowski, in timp ce Norbert Trandafir a incheiat pe locul 37, la 67 de sutimi de calificarea in semifinale si la aproape 1,3 secunde de invingator.
Camelia Potec, una din marile sperante ale echipei noastre, a incheiat doar pe locul 15 calificarile la 800 de metri liber, la peste sapte secunde de calificarea in finala si la peste 13 secunde de invingatoarea Laure Manaudou, din Franta, in timp ce Ionela Cozma a incheiat doar pe locul 21, la 18 secunde si jumatate de calificarea in finala si la 24 de secunde si jumatate de invingatoare.
Ioan Gherghel a fost o alta mare dezaamgire a delegatiei noastre, alaturi de Camelia Potec, el incheind doar pe locul 33 calificarile la 100 de metri fluture, la 76 de sutimi de calificarea in semifinale si la aproape doua secunde si jumatate de invingatorul din serii, americanul Ian Crocker.
Noua sesiune mizerabila a delegatiei noastre a fost incheiata de Valentina Brat, locul 33 ?n calificarile de la 200 de metri spate, la peste cinci secunde si jumatate de calificarea in semifinale si la 10,8 secunde de Kirsty Coventry, din Zimbabwe, castigatoarea calificarilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.