Romania este campioana mondiala la handbal

Romania este campioana mondiala la handbal

0 80

Echipa feminina de handbal a Romaniei, pregatita de antrenourl Radu Voina, a reuist sa castige duminica seara finala Cupei Mondiale din Danemarca, invingand cu scorul de 24-23, reprezentativa Norvegiei.
Aceasta finala este reeditarea celei de anul trecut. Elevele lui Radu Voina au condus aproape mereu, avand chiar si patru goluri avans in prima parte, dar si in repriza a doua. Pe final, Norvegia s-a apropiat, iar la scorul de 24-23 am ratat o lovitura de la sapte metri.
Romania a reusit sa se impuna la un singur gol in fata Norvegiei, asemenea finalei de anul trecut, cand nationala lui Voina castiga cu 28-27. De remarcat este evolutia Paulei Ungureanu (22 de interventii), practic jucatoarea partidei si evolutia excelenta in atac a Melindei Geiger, care a marcat 6 goluri din 9 aruncari in conditiile in care a trebuit sa isi asume responsabilitatea in ofensiva dupa iesirea lui Neagu.
Romania: Ungureanu 22 interventii – Geiger 6, Moldovan 5, Elisei 4, Manea 4, Birsan 2, Nechita 1, Bradeanu 1, Tivadar 1.
Norvegia: Sulland 5, Loke 5, Molid 4, Johansen 3, Mork 2, Alstad 2, Frafjord 1, Solberg 1.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.