România – Elveţia, meci cheie la EURO (miercuri, ora 19,00)

România – Elveţia, meci cheie la EURO (miercuri, ora 19,00)

0 369

Miercuri, de la ora 19:00 (ora României), pe stadionul „Parc des Princes” din Paris, România va întâlni echipa Elveției, în al doilea său meci din Grupa A. Va fi o partidă de mare importanţă pentru ambele echipe, dar, mai cu seamă, pentru ,,tricolori”, care au deja la activ o înfrângere…Dacă jucătorii şi antrenorii echipei noastre sunt ponderaţi în declaraţii, oficialii echipei Elveţiei consideră partida una foarte dificilă şi cheamă la o mobilizare maximă a jucătorilor din Ţara Cantoanelor. Selecționerul echipei de fotbal a Elveției, Vladimir Petković, a declarat, marți, într-o conferință de presă susținută la stadionul ,,Parc des Princes” din Paris, că formația sa trebuie să fie la 150% din ce a jucat în meciul cu Albania pentru a putea învinge România, în meciul de miercuri : ,,Echipa României a făcut o muncă foarte bună cu Franța, psihologic și fizic e într-o formă foarte bună. Trebuie să fim 150% față de meciul cu Albania pentru a câștiga cu România”. Tehnicianul nu vede o favorită în meciul de miercuri: ,,Nu dau niciodată o echipă favorită, asta a fost spus de jurnaliști. Nu există favorită în acest meci. Trebuie să ridicăm nivelul, să creștem ritmul. Am văzut că România poate juca timp de 90 de minute la un ritm ridicat”.
La rândul său, antrenorul României, Anghel Iordănescu a spus : ,,Elveţia este o echipă cu experienţă. Din lotul de 23, 18 jucători evoluează în campionate puternice, precum Franţa, Anglia şi Germania. Din 2004, Elveţia a participat la toate competiţiile majore, iar din acest punct de vedere sunt convins că va fi un meci dificil. Ceea ce s-a întâmplat în meciul cu Franţa a trecut, sper ca băieţii să fie concentraţi şi motivaţi pentru meciul cu Elveţia pentru că obiectivul este acela de a ieşi din grupă”.
Echipa probabilă a României : Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, D. Grigore, Raţ (S. Filip) – Pintilii, Hoban – Torje, N. Stanciu, B. Stancu – Keşeru

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.