Romania condusa de un mare mincinos!

Romania condusa de un mare mincinos!

0 210

Presedintele PSD, Adrian Nastase, a declarat, joi, ca, “tara este condusa de un mare mincinos” si daca ar fi sa-si reproseze ceva cu privire la modul in care arata acum clasa politica, ar fi faptul ca n-a castigat alegerile prezidentiale din 2004.
“Problema pe care o avem este ca tara este condusa de un mare mincinos, de cineva care ne explica diverse lucruri, dar care nu se tine niciodata ce cuvant. Promite diverse lucruri, ne face capul mare cu tot felul de teme la Cotroceni, iar dupa aceea arunca raspunderea pe Parlament, pe legi, pe Guvern. Niciodata nu-si asuma raspunderea pentru ceva”, a precizat Nastase, la postul de televiziune The Money Chanel.
Nastase a explicat ca Pactul privind Educatia incheiat la Palatul Cotroceni prevedea ca pentru Educatie se aloca 6% din PIB, in timp ce in recentul proiect de buget votat de Parlament Educatia beneficiaza in 2011 de mai putin de 4% din PIB. Fostul premier social-democrat a mai spus ca, in opinia sa, criteriile dupa care se aleg subiectii “ajustarilor fine”, amintite de seful statului, sunt absolut intamplatoare: “apare o tinta pe radar si este fixata de cineva anume”.
“Responsabilitatea este in mod evident a lui Traian Basescu pentru ceea ce se intampla, raspunderea este Guvernului, iar populatia este cea care pana la urma plateste pentru asta. (…) Cea mai frumoasa formula in tara asta este – “imi asum raspunderea”, dupa care merg mai departe cu raspunderea asumata”, a afirmat Nastase.
Intrebat daca isi reproseaza ceva pentru modul in care arata clasa politica actuala, Adrian Nastase a raspuns: “Eu imi reprosez ca nu am castigat alegerile din 2004. Romania ar fi aratat altfel”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.