România are ambasador în Israel, evreul Radu Ioanid!

România are ambasador în Israel, evreul Radu Ioanid!

1 90

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind acreditarea lui Radu Ioanid în calitate de ambasador al României în Israel, cu reședința la Tel Aviv.

România nu mai avea ambasador în Israel de doi ani.
Radu Ioanid a primit săptămâna trecută favorabil din partea Comisiilor parlamentare reunite de politică externă pentru acreditarea sa în calitate de ambasador al României în Israel.

Radu Ioanid s-a născut în 11 iulie 1953 în România. A obținut diploma de Master în Sociologie (1976), acordată de Universitatea din București și titlul de Doctor în Filosofie (1983), acordat de Universitatea din Cluj.
A emigrat din România în martie 1987 și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. Este Doctor în Istorie (1995) la École des Hautes Études en Sciences Sociales din Paris.
Din decembrie 1990 până în septembrie 2000 a deținut diverse funcții manageriale și de cercetare la Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington. A fost vice-președinte al Comisiei Internaționale pentru Studiul Holocaustului în România, prezidată de Elie Wiesel, în perioada octombrie 2003-noiembrie 2004. Din septembrie 2000 este director al „International Archival Programs Division” din cadrul Muzeului Holocaustului din Washington. (sursa – wikipedia)

Pentru alte informații vă invităm să citiți aici sau mai multe detalii aici și aici.

COMENTARII

  1. NAZISTUL CRETIN si PENAL este in realitate JIDAN.
    PLAVANUL IMPOTENT a declarat ca stramosii lui s-au stabilit in ardeal in jurul anului 850 cand JIDANII ASHKENAZI care au inceput sa emigreze in EUROPA.
    JIDANII ASHKENAZI sant TURCI din triburile Khazare, care dupa s-au imbogatit prin marfurile aduse din ASIA in Europa, au aderat la religia iudaica (Jidanesca) prin anul 700 ca sa nu-i supere pe musulmani sau crestini.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.