Selecționata României s-a clasat pe locul 4 în grupă, după ce a fost învinsă în această seară de reprezentativa Rusiei cu scorul de 30-27 (17-16), la Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca. Meciul, unul fără miză pentru cele două echipe, având în vedere că Rusia era sigură de primul loc, iar România de poziția a patra, a adus a treia înfrângere consecutivă a tricolorelor, după 18-26 cu Spania și 22-26 cu Norvegia. Chiar și așa, România a făcut cel mai bun joc al său, umbrit de o cădere pe final.

Au evoluat pentru România:
Paula Ungureanu, Ionica Munteanu — Gabriella Szucs (1 gol), Adriana Nechita (4 goluri), Crina Pintea, Cristina Neagu (6), Aurelia Brădeanu (2), Gabriela Perianu (1), Luciana Marin (1), Valentina Ardean-Elisei (6), Oana Manea, Ana-Maria Tănăsie (1), Melinda Geiger (2), Eliza Buceschi (1), Laura Chiper (2). Selecționer: Tomas Ryde.
Luni, în optimile de finală, România va întâlni echipa Braziliei, campioana mondială en titre, care a câștigat Grupa C, după ce a dispus de Franța cu scorul de 21-20 (11-9).

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.