Romania a pierdut in fata Japoniei la Brasov

Romania a pierdut in fata Japoniei la Brasov

0 92
La Patinoarul Olimpic Brasov situat in Parcul Tractorul s-au desfasurat meciurile zilei a patra a Campionatului Mondial de Hochei pe Gheata pentru Tineret U20 a carei gazda este orasul nostru.
Divizia a II-a, Grupa A.
Programul a cuprins si derby-ul Romania – Japonia, meci decisiv pentru soarta primul loc in competitie. La capatul unui joc animat, Japonia s-a impus in cele din urma cu un categoric 4-1, insa mult mai greu decat o arata scorul.
Din pacate selectionata Romaniei a pierdut in fata selectionatei nipone si a pierdut astfel orice sansa de a promova in Divizia I. Tanczos Barna presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, a declarat inaintea competitiei, ca obiectivul echipei conduse de Keresztes Otto este clasarea intre primii trei. Romania nu poate promova in Divizia I Grupa B dupa ce joi seara a pierdut meciul cu Japonia (1–4), insa inaintea ultimei confruntari, cea cu echipa Ungariei de sambata seara, nationala se afla pe locul secund. Joi in primul meci Ungaria a invins Olanda dupa prelungiri, golul de aur a fost inscris in minutul 62, iar in meciul secund Lithuania a castigat fara probleme confruntarea cu Spania.
Celelalte rezultate consemnate in ziua a patra a “mondialelor”:
Lituania – Spania 6-3 (3-1, 2-0, 1-2)
Olanda – Ungaria 5-6 (2-1, 1-2, 2-2, 0-1)
 
Sambata, in ultima zi a turneului vor avea loc urmatoarele partide:
Lituania – Japonia (ora 13,00),
Olanda – Spania (ora 16,30)
Romania – Ungaria (ora 20,00).
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.