România a obținut trei medalii de aur și trei de bronz la...

România a obținut trei medalii de aur și trei de bronz la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen

0 58

În competiția din Germania, prima mare performanță a fost obținută de Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu, care au obținut medalia de aur la proba de dublu rame feminin. Cele două au impresionat pe final, după ce au trecut de Olanda, iar cu mai puțin de 200 de metri înainte de final au depășit și Marea Britanie.

A doua medalie de aur a fost adusă de Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan. Cei doi au dominat clar și i-au depășit clar pe reprezentanții Marii Britanii.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au câştigat și ele medalia de aur la dublu vâsle feminin. Cele două sportive din România au fost urmate de reprezentantele Olandei (07:21.84) şi Italiei (07:23.04).

Palmaresul delegației noastre a fost completat cu trei medalii de bronz, la patru rame feminin (Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş), patru rame masculin (Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan-Constantin Berariu, Florin Lehaci) şi patru vâsle masculin (Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu şi Marian Enache).

Campionatele Europene de canotaj au loc în perioada 11-14 august.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.