România a câștigat turneul preolimpic la hochei, disputat la Braşov

România a câștigat turneul preolimpic la hochei, disputat la Braşov

0 130

Timp de trei zile, Patinoarul Olimpic Braşov a fost gazda unei competiţii internaţionale de hochei, turneul preolimpic de calificiare, la care au fost prezente echipele naţionale din Israel, Islanda, Kyrgyzstan şi România. Echipa României şi-a dominat cu autoritate adversarele şi a câştigat la scor toate cele trei partide : 15-0 cu Israel, 18-2, cu Kyrgyzstan şi 10-1, cu Islanda. Ultima partidă, cu Islanda, a adunat destulă lume în tribune, pentru că era finala turneului, echipa învingătoare urmând să se califice la cel de-al doilea turneu preolimpic. Spre bucuria spectatorilor, meciul a fost spectaculos, echipa României reuşind să marcheze pe bandă rulantă şi să obţină o victorie aşteptată, prin golurile marcate de : Balazs Peter (2), Zs. Molnar (2), Borysenko, Butochnov, Goga, Yemelianenko, Kirichenko, Cs. Fodor.
În clasamentul final al turneului, România a fost urmată de Islanda, 2 victorii, Israel, 1 victorie şi Kyrgyzstan, fără victorie.
Echipa noastră s-a calificat astfel pentru următorul turneu preolimpic, care se va disputa în Anglia, în perioada 6-9 februarie, unde va întâlni echipele Angliei, Estoniei şi Ungariei.
D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.