Roman SA va deveni miliardara in euro

Roman SA va deveni miliardara in euro

0 59

Cel putin aceasta este parerea omului de afaceri Ioan Neculaie care spera ca societatea pe care o manevreaza va castiga un miliard de euro. Cum si cand se va intampla acest lucru ne spune tot Neculaie care declara ca fabrica sa va deveni prospera cand linia de montaj se va muta in Dubai.
„Practic, am putea avea productie de 6-700 de milioane de euro doar pe partea de asamblare a camioanelor in Dubai. Pe langa comenzile noastre, care sunt de peste 300 de milioane de euro, am ajunge la o cifra de afaceri de peste un miliard de euro, dar asta undeva peste patru-cinci an […] „Este vorba despre un proiect de mare amploare. Ei vin cu investitia, iar noi cu know-how-ul si cu camioanele care vor fi asamblate acolo””, a sustinut omul de afaceri brasovean.
Se pare ca autocamioanele produse la Brasov sunt extreme de appreciate, daca ele au reusit sa castige licitatia pentru armata Statelor Unite cantonata in Irak, iar acestea au starnit deja interesul arabilor care le-au vazut.
„Cei de la Dubai Investments vor sa fie producatori de camioane, iar noi ne vom pastra in continuare acest profil, de producatori de camioane”, a mai adaugat Ioan Neculaie pentru cotidianul local Buna ziua Brasov.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.