Rodica Stanoiu pe urmele lui DIP

Rodica Stanoiu pe urmele lui DIP

0 213

Sentaorul ex-PSD Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei in Guvernul Nastase urmaza ca, luand exemplul fostului sef al organizatiei municipale Bucuresti a PSD, Dan Ioan Popescu, sa ia calea Partidului Conservator.


Desi informatia nu este inca sigura, totusi este foarte probabila o apropiere intre “Paula” si partidul lui “Felix”. Senatorul conservator Sabin Cutas a declarat ca se poarta de mai mult timp negocieri cu Rodica Stanoiu, la fel ca si cu alti parlamentari PSD. In ce o priveste pe Stanoiu, decizia finala ar putea fi anuntata marti.


Si Dan Ioan Popescu, actualmente lider de frunte al PC (prim-vicepresedinte al acestui partid), a confirmat ca au avut loc intalniri si discutii cu doamna Stanoiu, care, in luna septembrie, ca urmare a scandalului declansat pe seama verdicutului de “politie politica” dat de CNSAS, a demisionat din PSD, unde s-a afrimat ca unul din oamenii de increde a lui Ion Iliescu.


Este interesanta evolutia PC si modul de atragere de noi membri. Ar putea incerca si Mona Musca, de ce insista oare sa faca parte din PLD?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.