ROBOSCAN, cea mai buna inventie din lume in 2008

ROBOSCAN, cea mai buna inventie din lume in 2008

0 208

Sistemul ROBOSCAN, inventat de o echipa de cercetatori din Romania si considerat cel mai avansat sistem mondial de scanare a containerelor si camioanelor, a primit premiul pentru cea mai buna inventie inregistrata in lume in 2008, din partea Organizatiei Mondiale de Proprietate Intelectuala (WIPO), anunta compania, intr-un comunicat de presa.
„Aceasta noua confirmare, la cel mai inalt nivel international, consolideaza imaginea de produs revolutionar pe care ROBOSCAN si-o construieste in lumea stiintei si tehnologiei mondiale, cu potential important de a deveni un brand romanesc de mare succes”, a declarat Mircea Tudor, presedinte al MB Telecom, firma care a realizat acest produs.
Saptamana trecuta, ROBOSCAN a fost medaliat cu aur la Salonul de Inventii de la Varsovia (International Warsaw Inventions Show 2009), unde MBT a participat ca expozant in cadrul delegatiei Romaniei, organizata de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS).

ROBOSCAN a primit, in aprilie, la Salonul Inventiilor si Produselor Noi de la Geneva, marele trofeu – o premiera romaneasca in istoria de 37 de ani a salonului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.