Roberta Anastase, fluierata Tebea

Roberta Anastase, fluierata Tebea

0 77

Serbarile nationale de la Tebea sunt organizate anual in luna septembrie in memoria eroului national Avram Iancu al carui mormant se afla in cimitirul din localitate.
Mai multi participanti la slujba de pomenire oficiata in cimitirul de la Tebea s-au aratat nemultumiti de faptul ca nu li s-a permis accesul in perimetrul acestuia.
Organizatorii au precizat insa ca au restrictionat accesul deoarece in alti ani oamenii au calcat peste morminte si s-a dorit evitarea acestui gen de incidente
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a fost bruiata in timpul declaratiei sale de presa de mai multi oameni care au adresat reprosuri la adresa partidului de guvernamant si a situatiei grele in care a fost adusa tara.
„Este o perioada in care nimanui nu ii este usor si atunci sunt firesti asemenea manifestari”, a catalogat incidentul Roberta Anastase.
Roberta Anastase, a declarat ca s-a aflat duminica pentru prima oara la serbarile nationale de la Tebea, ea aratandu-se emotionata de prezenta la acest eveniment.
„Trebuie sa recunosc ca sunt coplesita de grija pe care o poarta toti acesti oameni pentru pamantul sfant si pentru ceea ce inseamna memoria eroilor nostri. Sunt oameni care au dat tot ce au avut pentru romani si nu au cerut nimic in schimb”, a afirmat Roberta Anastase.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.