Robert Turcescu a ales B1Tv

Robert Turcescu a ales B1Tv

0 73

“Transfer” de marca in media romaneasca! Moderatorul prezidential, portavocea lui Traian Basescu, deontologul Robert Turcescu, s-a mutat la …surpriza: la B1Tv! Astfel, postul unde activeaza alt slugarnic prezidential, al nostru Nas, Radu Moraru, si-a amanetat pentru perioada urmatoare rolul de presa pentru PDL.
Concret, Turcescu a declarat ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea „Suta la suta cu Robert Turcescu“, de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
“Am semnat un contract pe trei ani. Emisiunea va incepe, cel mai probabil, la sfarsitul acestei luni. Va fi un talk-show difuzat de luni pana joi, incepand cu ora 20.00“, a declarat Turcescu. Mai mult, moderatorul a precizat ca nu va prelua nicio functie de conducere in cadrul televiziunii, fiind semnat un contract intre doua entitati juridice.
„Nu voi fi in functie de conducere. A fost semnat un contract intre firma mea de productie si compania care e actionar majoritar la B1 TV. Deci, e un contract intre doua entitati juridice. In proportie de 90%, emisiunea se va numi «Suta la suta cu Robert Turcescu»“.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.