RIDICOL! Dăncilă, despre Pleșoianu: Și eu aș putea să îl critic pentru...

RIDICOL! Dăncilă, despre Pleșoianu: Și eu aș putea să îl critic pentru discursul antieuropean și antiamerican

0 109

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, cu referire la acuzațiile lansate de Liviu Pleșoianu, că nu este condusă de servicii, precizând că și ea l-ar putea critica pentru discursul antieuropean și antiamerican de la Congres, pe care Viorica Dăncilă a spus că nu și-l asumă, transmite Mediafax.
„Am auzit despre aceste acuzații și mă gândeam la ce or să mai spună. M-au acuzat de înaltă trădare, au făcut tot felul de scenarii. Nu cred că a fost vreun premier mai atacat, dar i-am ascultat pe fiecare și m-am întrebat cum pot gândi așa. Nu poți să cobori așa de jos și să acuzi pe cineva fără argumente. Nu sunt condusă de servicii, dar e normal să existe o cooperare pe anumite teme. Trebuie să ai informații despre ce se întâmplă în țara ta. Că primește aceste informații de la servicii, toți le-au primit, și domnul Cioloș, aceasta e normalitatea”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

O fi vinovat cineva ca dna Dăncilă nu vrea să știe de STATUL PARALEL
Liderul PSD a precizat că l-a lăsat pe Liviu Pleșoianu să candideze pentru conducerea formațiunii social democrate, deși nu îndeplinea condițiile.
„Dar mă deranjează că un coleg vine cu astfel de acuzații în spațiul public. Eu i-am rugat pe colegi să-l lase pe Pleșoianu să candideze la PSD, chiar dacă nu îndeplinea toate condițiile, nu înțeleg deloc acest joc. L-am băgat în sondajul pentru prezidențiale, pentru că a spus că vrea să candideze. Și eu aș putea să îl critic pentru discursul antieuropean și antiamerican de la congres, pe care eu nu mi-l asum”, a completat Viorica Dăncilă.

Liviu Pleșoianu, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcția de președinte PSD, a acuzat-o pe aceasta că s-a dezis de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, și spune că a „Dăncilă a predat cu arme și muniții partidul inclusiv față de domnul Klaus Iohannis”. „Doamna Dăncilă, după cum bine știți, urca împreună cu mine pe scenă la mitingul din 9 iunie 2018, în spatele domniei sale era un ecran mare de tot pe care îl vedea toată lumea, sutele de mii de oameni care au fost în Piața Victoriei pe care scria, ce să vedem, jos statul paralel, în fața doamnei Dăncilă era un pupitru pe care scria tot jos statul paralel, acum doamna Dăncilă spune în mod repetat că nu știe dacă există, că părerile sunt împărțite (..) vă dați seama că premierul României spune că nu a fost cu adevărat ea însăși până acum. Nu am cum să nu mă gândesc la faptul că este teleghidată, nu am cum să mă gândesc”, a declarat Liviu Pleșoianu..
Întrebat de cine e controlată, Pleșoianu a răspuns: „Nu știu. De oameni care nu fac parte din statul paralel pentru că statul paralel nu există”.
Dicursul lui Liviu Pleșoianu de la Congresul extraordina al PSD esye de urmărit. http://infobrasov.net/discursul-lui-liviu-plesoianu-la-alegerile-psd-impotriva-hegemoniei-ue-sua-minoritatilor-sexuale-abuzurilor-justiei/

NOTA
În foto sus protestatari la MITINGINGUL PSD IMPOTRIVA STATULUI PARALEL. Atunci dna Dăncila era președinte executiv al partidului, acum, președinte proaspăt ales de catre congres, declară că nu a auzit de STATUL PARALEL.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.