Ridicarea cortinei la Teatrul Dramatic Brasov

Ridicarea cortinei la Teatrul Dramatic Brasov

0 55

Aseara, in sala mare a Teatrului Sica Alexandrescu, a batut gongul si s-a ridicat cortina pentru cea de a XXI-a editie a Festivalului de Dramaturgie Contemporana
Primul spectacol al festivalului, “Ioana si focul”, de Matei Visniec, este regizat de binecunoscuta regizoare Catalina Buzoianu. Din distributie nu au lipsit Dorina Chiriac si Marius Manole.
Pe parcursul celor opt zile de festival, dupa cum ne prezinta programul, vor fi prezentate zece piese din stagiunea 2008-2009, apartinand teatrelor din Bucuresti, Targu Mures, Brasov, Braila si Cluj-Napoca.
Pentru iubitorii Thaliei care vor sa participe la cat mai multe spectacole, dar sunt mai stramtorati pe la buzunare, iata si preturile biletelor.
Acesta este cuprins intre 15 si 30 de lei, se intelege ca in functie de locul ocupat in sala. In plus, inainte cu o ora de inceperea spectacolelor vor fi puse in vanzare si bilete in picioare, la pretul de noua lei. Baftosii cu amici sau rude printre actori vor intra prin spate, la pret de-o bere, dupa spectacol.
Festivalul va trage ultima cortina pe aceasta editie a lui pe 20 noiembrie, cand vor fi acordate premii pentru cel mai bun actor, cea mai buna actrita, cea mai buna scenografie, cel mai bun regizor, cel mai bun spectacol, existand, de asemenea, si un premiu special al juriului.
Mult succes acestei explozii de arta dramatica si cati mai multi spectatori.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.