Rezultatul probelor din Poiana Brasov: uniforma e a lui Cioaca, sangele al...

Rezultatul probelor din Poiana Brasov: uniforma e a lui Cioaca, sangele al Elodiei

0 122

Dupa zile intregi de asteptare cu sufletul la gura, rezultatele probelor ADN recoltate de pe uniforma de politist gasita intr-o rapa din Poiana Brasov au fost date anchetatorilor. Asa cum era de asteptat; uniforma apartine politistului brasovean Cristian Cioaca, iar petele de sange sunt ale sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.
„Daca expertiza a stabilit ca e uniforma mea inseamna ca asa e, dar habar nu am cum a ajuns acolo. Nu am dus eu obiectele acolo”. Aceasta e declaratia pe care Cioaca a dat-o anchetatorilor la aflarea rezultatelor. Mai multe a avut de spus avocatul politistului, Florentin Sorescu: „Singura certitudine stabilita prin expertiza este aceea ca hainele ii apartin domnului Cioaca. In rest s-au gasit doar doua picaturi de sange apartinand Elodiei: una pe capacul de la sticluta de parfum si una pe sacul de plastic. Explicatia pentru pata de pe sticluta poate fi simpla: poate era taiata sau zgariata la deget cand s-a parfumat. N-am stat sa-mi explic cum a putut ajunge pata de sange al Elodiei pe sacul de plastic. Nici clientul meu nu-si explica cum au ajuns hainele lui acolo”.
Singura masura pe care procurorul de caz Marius Iacob a luat-o la aflarea rezultatelor probelor ADN a fost aceea de a-i prelungi suspectului Cristian Cioaca, cu inca 30 de zile, interdictia de a parasi tara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.