Rezultatele audierilor de ieri in arhi-mediatizatul caz „Elodia Ghinescu”

Rezultatele audierilor de ieri in arhi-mediatizatul caz „Elodia Ghinescu”

0 101

Ieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, in prezenta procurorului Marius Iacob, seful Serviciului Omoruri din IGPR, Vasile Viorel, avocatul lui Cioaca, Florentin Sorescu si avocatul parintilor Elodiei Ghinescu, Marilena Radu, au fost anchetati cei doi martori care se aflau in vizita la vecinii politistului Cristian Cioaca in noaptea disparitiei sotiei acestuia. O alta persoana audiata este bona copilului familiei Cioaca.


??????????? Astfel, cuplul care sta in apartamentul de sub locuinta lui Cioaca a afirmat ca, in noaptea de 28 spre 29 august, din apartamentul lui Cioaca s-ar fi auzit o bufnitura. „Intr-adevar atunci, adica in noaptea de 29 spre 30, ma aflam impreuna cu prietenul meu si cu prietenii nostri care plecau iar in Spania, in bucatarie, si la un moment dat am auzit o bubuitura. Ca si cum ar fi cazut un corp dur. Nimic mai mult. Nu pot spune exact de unde s-a auzit aceasta bubuitura. Atat pe domnul Cioaca, cat si pe sotia acestuia ii cunosc din vedere. Nu am auzit niciodata scandaluri, din cand in cand se mai auzea baietelul alergand prin casa.” a declarat unul dintre martorii audiati.


Anchetatorii spera sa obtina mai multe date de la sotii Chetea, proprietarii apartamentului, care se vor intoarce din Spania in cursul lunii decembrie.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.