Rezultatele admiterii la Universitatea “Transilvania”

Rezultatele admiterii la Universitatea “Transilvania”

0 61

Tinerii care s-au inscris la una din facultatile Universitatii „Transilvania” au putut afla zilele trecute rezultatele examenului de admitere, care au fost afisate la majoritatea unitatilor de invatamant. Rezultatele au fost afisate inca de saptamana trecuta la unele facultati, in special acolo unde admiterea s-a facut pe baza de dosar. Emotiile aspirantilor la un loc in facultatile brasovene au luat sfarsit, iar conducerea Universitatii „Transilvania” ii anunta pe cei care nu au reusit sa devina studenti din prima sesiune de admitere ca se va mai organiza o sesiune, dupa ce se va constata cate locuri disponibile au mai ramas.
Singurele facultati la care rezultatele au fost afisate mai tarziu au fost cele la care s-a organizat examen de admitere, cum ar fi Facultatea de Stiinte Economice, Facultatea de Medicina, de Muzica, de Educatie Fizica si Sport.
Facultatea de Drept si Sociologie a fost una din cele mai cautate facultati de catre tinerii brasoveni. Concurecnta a fost mare la specializarile acestei facultati. La Comunicare si Relatii Publice de exemplu au fost peste 25 de candidati pe un loc. Ultima medie de admitere la locurile bugetate la aceasta facultate aa fost de 9,64, iar la cele cu taxa 9,42. La Drept, ultima medie pe locurile fara taxa a fost 9,52, iar la cele cu taxa 9,18. La o alta facultate la fel de cautata anul acesta, cea de Alimentatie publica si turism, prima medie de admitere pe locurile fara taxa a fost de 9,93, iar ultima 7,01.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.