Rezultate rusinoase la sesiunea de toamna a Bacalaureatului

Rezultate rusinoase la sesiunea de toamna a Bacalaureatului

0 422

Doar 207 din cei peste 1000 de elevi care s-au inscris la probele desfasurate la sfirsitul lunii august au reusit sa promoveze examenul. Dintre cei care au promovat examenul doar 6 candidati au reusit sa obtina medii peste 8, majoritatea notelor fiind intre 6 si 7

Doar 207 din cei peste 1000 de elevi care s-au inscris la probele desfasurate la sfirsitul lunii august au reusit sa promoveze examenul. Dintre cei care au promovat examenul doar 6 candidati au reusit sa obtina medii peste 8, majoritatea notelor fiind intre 6 si 7.
Cei mai multi din cei care au luat Bac-ul sunt din promotia 2015 si au frecventat cursurile la zi. Rezultatele ceva mai slabe decat cele inregistrate anul trecut cand inainte de contestatii procentul de promovabilitate a fost de 25,48%
Conform statisticilor Inspectoratului Scolar Brasov din cei 1033 de absolventi de liceu inscrisi la sesiunea de toamna a bacalaureatului, 168 nu s-au prezentat iar unul a fost eliminat dupa ce a fost surprins incercand sa copieze la anatomie in cadrul ultimei probe Bac-ului.
Cei care nu au reusit sa obtina minim nota 5 la una din probe sau care nu au media 6 pot depune contestatii. Rezultatele finale vor fi afisate vineri 4 septembrie. La nivel national procentul de promovabilitate este de 24,1% cu aproape 2 procente mai mari decat cel inregistrat anul trecut.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.