Rezultate excelente pentru Eduard Grosu!

Rezultate excelente pentru Eduard Grosu!

0 87
Rutierul zarnestean face curse tot mai bune in Italia si a reusit sa obtina un loc 7 si un loc 6 in ultimele doua competitii. Duminica s-a desfasurat Trofeo Antonietto Ranchillio pe lungimea de 145 de kilometri, dupa ce traseul a fost scurtat cu 40 de kilometri din cauza vremii nefavorabile. 176 de concurenti s-au aliniat la start pe ploaie si frig, printre care si prima echipa a Rusiei.
Chiar si in aceste conditii, media orara a fost buna, de 44,893 kilometri la ora. Sosirea a adus in prim-plan un grup de 40 de concurenti, iar sprintul a fost castigat de Mattia Marcelli, in 3 ore 9 minute si 46 de secunde. El a fost urmat de compatriotii sai Nicola Ruffoni si Alessandro Forner, in timp ce Eduard Grosu a incheiat pe 7, in acelasi timp cu invingatorul.
Din pacate, Edi a fost incurcat de o cazatura in fata sa si nu a reusit sa ocupe o pozitie si mai buna. Marti s-a desfasurat Gran Premio de la Poventa, semifond pe un circuit de 4,5 kilometri. Cele 22 de tururi au insemnat 99 de kilometri, cu o medie orara destul de scazuta din cauza numeroaselor viraje si a strazilor inguste. 143 de concurenti s-au aliniat la start, iar castigator a fost Nicolo Bonifaccio, dupa 2 ore 19 minute si 16 secunde.
Alessandro Forner si Sebastian Dal Capello au urcat si ei pe podium, iar Edi a sosit al 6-lea, in acelasi timp cu invingatorul. Nici de aceasta data zarnesteanul nu a fost scutit de probleme. Pe ultima parte, schimbatorul de viteze a avut o problema si, astfel, sprintul nu a fost cel pe care si l-ar fi dorit rutierul roman.
Duminica va fi pauza, deoarece in Italia se sarbatoreste Pastele, iar Edi va participa la urmatoarea cursa in 7 aprilie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.