REVOLUTIONARII

REVOLUTIONARII

0 114

Astazi este vorba ca revolutionarii din mai multe orase mari ale tarii, printre care si Brasovul, sa picheteze Guvernul Romaniei. O fac datorita tergiversarii finalizarii dosarelor Revolutiei si vor sa ceara demascarea criminalilor, deblocarea si finalizarea urgenta a preschimbarii certificatelor de revolutionar si eliminarea intereselor de grup si a santajului.


Va mai avea loc si un soi de congres in strada, fara prezidiu si alte farafastlacuri, la gramada, probabil ceva gen coltul microbistilor din Cismigiu. Si este clar ca cine are plamani mai puternici si striga mai tare se va impune.


Se doreste de asemenea absenta, pe viitor, de la orice aniversare legata de Revolutie, a politicienilor corupti si care au profitat politic si economic de pe urma Revolutiei.


Cunosc si eu doi revolutionari brasoveni, fosti vecini de-ai mei, cu carnete in regula si beneficiari ai tuturor drepturilor acordate prin lege. Si sunt asa de cinstiti, incat niciodata n-au vrut sa-mi spuna sub ce pat zaceau dardaind in zilele Revolutiei. Probabil faceau parte din esalonul secret.


Sarpele curiozitatii ma tot indeamna sa imi pun intrebarea: oare cand se va termina cu tot circul acesta? Cine si cum va reusi sa faca ordine printre multimea de hahalere si sa cearna cu adevarat graul de neghina imposturii?


?


Dan Bota


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.