Revoluţionarii au rămas din nou fără secretar de stat

Revoluţionarii au rămas din nou fără secretar de stat

0 174

Potrivit revoluţionarului braşovean Ioan Demi, Sorin Vintilă Meşter a fost demis pentru că ar fi incercat să elimine impostorii de pe lista revoluţionarilor cu rol determinant

Potrivit revoluţionarului braşovean Ioan Demi, Sorin Vintilă Meşter a fost demis pentru că ar fi incercat să elimine impostorii de pe lista revoluţionarilor cu rol determinant.
Lista ar cuprinde 600 de persoane care doreau pe ultima sută de metri să obţină această titulatură pentru bani în plus la indemnizaţie.

„Domnul Meşter a încercat să-şi implementeze programul şi când a ajuns la vârful pesediştilor luptători cu rol determinant a fost demis tot de ai lui”, spune Ioan Demi (în foto alăturat) – Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie Braşov 1989.
Potrivit lui Ioan Demi, prin demiterea lui Sorin Vintilă Meşter se netezeşte calea pentru ca peste 600 de revoluţionari impostori din ţară să obţină pe nedrept calitatea de luptător cu rol determinant.

Falşii revoluţionari, beneficiari ai unor sume băneşti scandaloase, continuă să rămână o adevărată gangrenă în rândurile revoluţionarilor României.

Asociaţia 21 Decembrie Braşov 1989 duce încă de la înfiinţare o luptă pentru demascarea profitorilor Revoluţiei, dar ancheta derulată de Direcţia Naţională Anticorupţie în acest dosar se derulează exasperant de lent.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.