Revolta primarilor liberali se întinde

Revolta primarilor liberali se întinde

1 26

Primarul PNL al sectorului 6 București a atacat dur guvernul în consonanță cu Grupul liberal de la Cluj și cu Emil Boc pe tema nedecontării eforturilor primăriei în acțiunea de vaccinare.
Ciprian Ciucu a mai reiterat și nemulțumirea lui Boc pe tema neconsultării primarilor în privința OUG a însărcinării primăriilor cu cheltuieli suplimentare. Întinderea revoltei din interiorul PNL acoperă acum jumătate de țară, ceea ce i-a produce serioase probleme lui Ludovic Orban la Congresul din Mai al partidului. În acest sens, i-a și convocat pe liderii din țară la Vila Lac pentru a mai detensiona nemulțumirile interne ale liberalilor, în special ale primarilor.

Premierul Cîțu dă sarcini primăriilor, dar nu și banii necesari
”Tot acest efort doar în cârca primăriilor”. Ciucu a reproșat și faptul că primarii nu au fost consultați în realizarea acestei OUG. El a insistat că Ordonanța „doar ne dă sarcini și responsabilități, fără să asigure și un oarecare buget” și a cerut ca aceasta să fie modificată, astfel încât povara financiară să fie mai corect distribuită.
Cred că Guvernul, prin Ministerul de Finanțe, trebuie să se implice sau cel puțin să ne ofere posibilitatea să decontăm acești bani din programul național de reziliență”, a mai declarat Ciucu nemulțumit pentru B1 TV.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Guvernul ar trebui, ca primă ripostă, să desființeze mizeria dată de animalul împuțit de moroi, cea în care viermii din primării își fac cât vor salariul!

    Oricum, această adunătură, din cauza putregaiul de penelei, nu va rezista mult!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.