Revolta la Codlea

Revolta la Codlea

0 56

Se pare ca tot ce este legat de incalzirea locuintelor scartaie tot mai tare si in tot mai multe localitati. Nu in ce priveste facturile, alea sosesc ca unse si parca tot mai mari. Dar cand statul are de dat bani, prin reprezentantii administrativi in teritoriu, treaba incepe sa scartiaie. Asa ceva s-a petrecut recent si la Codlea, la doi pasi de Brasov.
Astfel, circa 50 de persoane din Codlea au protestat ieri in fata primariei din localitate, oamenii fiind nemultumiti ca nu si-au primit ajutoarele pentru incalzire.
Oamenii, terminand stocul de rabdare, au inceput sa se imbranceasca cu fortele de ordine, care incercau sa ii opreasca sa intre in cladirea primariei.
Localnicii spun ca autoritatile le-au promis ca le vor da banii intre Craciun si Anul Nou, insa au luat banii de parca l-ar fi atins pe Papa. Cand s-au dus sa isi ridice ajutoarele, li s-a spus ca le vor primi in ianuarie, si se pare ca nu este prima data cand au fost amanati si dusi cu vorba.
Reprezentantii Primariei sustin ca nu ei sunt vinovati pentru intarzieri – ati pomenit vreodata autoritati vinovate de oarece belele? – si spun ca nu au sosit banii de la Bucuresti, chiar daca si o broasca testoasa ajungea cu ei pana acuma.
Protestatarii trebuie sa primeasca intre 50 si 100 de lei pe luna. Ei spun ca vor continua sa vina in fata Primariei Codlea pana isi vor primi banii.
Este drept, sumele nu par mari. Dar odata ajuns sa beneficiezi de acest ajutor, inseamna ca nu stai bine cu banii si fiecare leut conteaza. Cei din Primarie stiu asta?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.