Revine B.U.G. Mafia la Braşov

Revine B.U.G. Mafia la Braşov

0 72


Dacă legendele urbane spun că rap-ul românesc din ’90 avea un mesaj direct, un mesaj al străzii care dezvăluia adevărata realitate și avea puterea să dăuneze integrității sistemului politic, e adevărat. Și, dacă facem o corelație cu actualul sens al underground-ului, mai bine zis al muzicii underground, o să vedem că multe trupe s-au pierdut în negura timpului.
Din fericire nu putem să spunem același lucru despre B.U.G. Mafia, trupa care a rămas o busolă a normalității și al reperelor pe care putem să le căutăm.
Ai crescut cu muzica lor, le-ai fredonat versurile, poate că ai petrecut în Pantelimon, ai rulat cu 40 Kmh, o senzație majoră, practic ai invățat de la B.U.G. Mafia  care e adevărata viață pe stradă.
B.U.G. Mafia este cea mai cunoscută trupa hip-hop din România, unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone și unul dintre cele mai de succes nume din muzică hip-hop europeană, băieții având un adevărat fan base în spațiul online: 1.343.995 de utilizatori Facebook, peste 1,33 mil. de abonați pe pagina de YouTube.
Mafia face legea, vrea să-ți pui întrebări și să-ți notezi în agendă următorul concert pe care-l va susține în orașul tău.
Anul 2020 începe cu un nou turneu pentru B.U.G. Mafia, iar Brașovul e pe listă!
Concertul nu se lasă așteptat fiindcă trupa vine sâmbătă, 21 Martie, în Kruhnen Musik Halle cu „8 Zile Din 7 TOUR”.
Bilete se pot achiziționa în format fizic de la Club Rockstadt sau de la Kruhnen Musik Halle în seara evenimentului!

Bilete online se găsesc aici: https://www.iabilet.ro/bilete-b-u-g-mafia-8-zile-din-7-tour-kruhnen-musik-halle-52215/

Despre Kruhnen Musik Halle
A devenit clubul cu cea mai dinamică evoluție la ora actuală, trecând cu ușurință peste convențiile impuse de alte locații. Funcționează ca terasă și club; scena de aici a devenit cea mai cunoscută din oraș, cu o sonorizare de excepție, DJ  cunoscuți și o abordare a tuturor genurilor de muzică. Parteneri media: Kiss Fm, Zile și Nopți.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.