Revin virozele

Revin virozele

0 178

Se pare ca inceputul de primavara care incearca sa?apara de saptamana trecuta aduce cu el si o mai veche si grava problema a noastra: revin virozele respiratorii si pneumoniile. 880 de cauzuri de viroze si 340 de cazuri de pneumonie au fost inregistrate in perioada 25 februarie – 3 martie in judetul Brasov. Numarul este considerabil mai mare, daca ne gandim ca in urma cu doua saptamani se inregistrau 506 cazuri de viroze si 189 de cazuri de pneumonie. Imbucurator este faptul ca numarul bolnavilor de gripa a scazut, dar,?tinand cont de vremea inselatoare de afara, e bine sa nu spunem „hop” pana nu „sarim iarna”.


??????????? ?Ministerul Sanatatii a emis un comunicat de presa in care sfatuieste cetatenii sa evite pe cat posibil locurile aglomerate, mijloacele de transport in comun si contactul cu persoanele bolnave. Parintii sunt sfatuiti sa nu duca la scoala sau gradinita copilul care da semne de boala.


???????????? In aceasta perioada este recomandabil consumul de fructe si vitamina C pentru intarirea sistemului imunitar, precum si consumul a cel putin doi litri de lichide „caldute” pe zi pentru a evita deshidratarea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.