Reverul lui Basescu

Reverul lui Basescu

0 59

Cam tarziu si semanand cu scrisorica lui Caragiale iata, au aparut imagini cu Traian Basescu lovind un copil, in timpul unui miting la Ploiesti
Campania electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale se pare ca incepe cu atacuri murdare. Aseara au fost difuzate presei imagini cu Traian Basescu lovind un copil in campania electorala din anul 2004.
Imaginile (film) socante publicate de ziarul Gardianul au fost surprinse la Ploiesti, unde fusese amenajata o scena pe care Traian Basescu se aplecase pentru a lua un memoriu de la o femeie. Copilul se afla chiar langa aceasta, iar camera de luat vederi a surprins cand Traian Basescu il loveste cu pumnul pe copil.
„Va asigur ca o sa ma uit si o sa va dau o explicatie publica. Nu imi aduc aminte de incident. Sunt destui care ma injura pe unde ma duc. Probabil ca mai eram cu cineva, nu eram singur. Nu stiu daca acel copil nu a vorbit urat femeii. Vedem despre ce este vorba. Voi da o explicatie maine”, a declarat Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni TV.
Si iata cum Traian Basescu recunoaste, indirect, ca a lovit, atat prin faptul ca doreste sa studieze imaginile ca sa poata da un raspuns, dar mai ales prin cuvintele “nu stiu daca acel copil nu a vorbit urat”. Si prin asta recunoaste ca este in stare, cel putin in anumite circumstante, sa loveasca.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, miercuri seara, ca nu va fi de acord cu o intelegere PNL – PD-L, mai ales pentru ca impotriva lui Traian Basescu are ceva persoanal, dupa ce l-a vazut lovind copilul in 2004 la Ploiesti.

Dar iata ca Baselu, dupa ce s-a intors acasa de la emisiune, s-a incuiat in buda, locul lui de adanci meditatii, a dat cu banul sa vada daca l-a lovit pe baiat sau nu si, aseara tarziu, a iesit pe faleza ca sa-si trambiteze nevinovatia si sa asigure poporul roman ca nu a fost in stare niciodata sa loveasca pe cineva, de parca la betie mai stie omul ce face.
Normal, in discurs a mai amestecat si alte bazaconii, dupa care s-a retras sa se adape.
Si a mai trecut o mincinoasa zi de presedintie basesciana!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.