Revelionul la Brasov – pret DUBLU fata de cel in Austria

Revelionul la Brasov – pret DUBLU fata de cel in Austria

0 57

N-avem drum, n-avem conditii, vream sa jegmanim ca banditii! Romania face ce face si sperie turistii straini prin conditiile oferite, dar, mai ales, prin preturile practicate. Acestea fiind spuse credem ca nu mai mira pe nimeni faptul ca, in Romania, orice serviciu este de doua ori mai scump decat in Austria pe timpul sarbatorilor de iarna.
Concret, un sejur la Poiana Brasov costa 3.200 de lei, iar in Austria, 1.700 de lei. Aceste tarife face ca tot mai multi romani sa aleaga confortul (mai ales financiar) altor tari in detrimentul statiunilor romanesti. Pentru cei interesati facem o scurta radiografie a preturilor practicate in acest an: pentru Poiana Brasov la hotel de patru stele, avand cazare pentru patru nopti, mic dejun si cina festiva, ar trebui sa scoateti din buzunar 3.200 de lei pentru o persoana, in Sinaia, pretul este 1.700 de lei, iar la Baile Felix in jurul sumei de 1.500 de lei.
Iar acum vine “palma” data de hotelierii austrieci, tara unde la o statiune de schi, patru zile la hotel de trei stele, regim comparabil cu patru stele in Romania, din punctul de vedere al serviciilor, cu cina festiva, se platesc pana la 1.750 de lei pentru o persoana (aproximativ 300-400 de euro)”.
Da, dar fie vorba intre noi, cei care vin in Romania au de fapt un serviciu 3 in 1, pe langa odihna si sky-ul practicat, se pot bucura de adevarate teste de verificare a rabdarii (la masa, la coada telescaunului, in aglomeratiile haotice din statiuni). Toate acestea taie pentru totdeauna Romania de pe lista posibilelor destinatii de vacanta. Sa ne spuneti dumneavoastra daca merita!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.