Revelion pe litoral

Revelion pe litoral

0 103

Cel putin 5.000 de turisti, majoritatea romani, vor petrece Revelionul 2008 in peste 30 de hoteluri deschise pe litoral, transmite ROMPRES.
Pretul pachetelor turistice variaza de la aproximativ 500 de lei, pana la aproape 4.000 de lei de persoana la un hotel de cinci stele.
Potrivit presedintelui Asociatiei pentru promovarea si dezvoltarea turismului ‘Litoral’, Corina Martin, pentru atragerea clientilor hotelierii au iesit pe piata cu pachete turistice atractive.
La hotelul Parc (doua stele) din statiunea Mamaia sunt ocupate toate cele peste o suta de locuri puse la dispozitia turistilor in perioada 30 decembrie – 3 ianuarie, fiecare persoana platind aproximativ 800 de lei (250 de euro) pentru pensiune completa si cina festiva in noaptea dintre ani.
Pachetul de trei nopti in preajma Anului Nou la hotelul Iaki, de patru stele, din statiunea Mamaia, al fotbalistului Gheorghe Hagi, costa 1.260 de lei locul in camera dubla sau 1.590 de lei locul in camera single.


Pachetul de cinci nopti, la acelasi hotel, costa 1.730 de lei sau 2.175 de lei, in functie de tipul camerei.


Ofertele includ si accesul gratuit la centrul de sanatate SPA, turistii beneficiind de piscina, sauna, jacuzzi si de sala de fitness. Hotelul Iaki are aproximativ o suta de camere, iar pana 28 decembrie erau ocupate 65% dintre ele.


La Eforie Nord, turistii au ocupat aproape toate cele circa 300 de locuri pentru petrecerea revelionului la hotelul Europa, proprietatea omului de afaceri Gheorghe Copos.
Pretul pachetelor turistice este de 2.116 de lei pentru trei nopti, 2.546 de lei pentru patru nopti si 3.016 de lei pentru cinci nopti, pentru o persoana, turistii beneficiind de diferite servicii, inclusiv de un bal mascat.


?


Iza M.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.