Revelion in Brasov ?

Revelion in Brasov ?

0 250

…..nici o sansa.


„Pentru pachetul turistic de Revelion, sunt persoane care au platit inca din luna mai”, spune Ioana Dodita, agent turism ANTREC Brasov. Tot din timp s-au vandut si pachetele la agentiile de turism.


?


Pentru aceasta perioada, locurile la pensiunile din reteaua ANTREC sunt ocupate in proportie de 90%, majoritatea turistilor vin din Capitala si judetul Constanta. Pentru Craciun insa, locurile nu au fost ocupate decat in proportie de 30%. Conform datelor furnizate de catre ANTREC Brasov, in zona Bran-Moeciu mai sunt libere 25 de pensiuni, iar in zona Prejmer, Rasnov si Poiana Marului, mai sunt libere doar 15 pensiuni, dintr-un total de 500, care ofera 3.500 de locuri de cazare pentru turisti.


?


Preturile pornesc de la 40 de euro si ajung pana la 75 de euro/persoana pentru un pachet turistic de minimum patru nopti cazare, cu demipensiune si masa festiva de Revelion.


?


Unde mai puteti gasi locuri cu siguranta este judetul Neamt, la pensiunile din reteaua ANTREC, unde pentru Revelion locurile s-au ocupat in proportie de 85%, iar pentru Craciun doar 10%. La agentiile de turism, cele mai multe oferte pe care le mai puteti inca gasi sunt cele de Craciun. „Pentru strainatate mai sunt locuri libere, pentru orasele din Europa, desi la biletele de avion se gasesc cu greu oferte bune de pret”, spune Roxana Balcescu, director executiv CMB Travel. Cele mai bine vandute oferte la CMB Travel au fost zona Bran-Moeciu si Viena.


?


Locuri libere in tara noastra gasiti si la mare, in statiunile balneo-climaterice si in orase.


?


Daca vreti totusi sa va petreceti sarbatorile la munte, incercati la hotelurile din reteaua Ana Hotels, unde mai sunt libere doar camere standard. Locuri libere mai puteti gasi si la Eurohotel, unde 30 de camere duble sunt inca neocupate. In schimb, hotelul Ruia din Poiana Brasov este pe deplin ocupat. In Predeal, mai aveti sansa de a gasi locuri pentru Craciun doar la hotel Belvedere si la Predeal Comfort Suites. Locurile pentru Revelion au fost de mult rezervate, cum s-a intamplat la hotel Orizont care a vandut toate locurile inca de acum doua luni de zile. Nu veti mai gasi locuri nici la vila Select.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.