REVELAȚII Despre Planul lui Trump și Regimul Militar Provizoriu din Statele Unite...

REVELAȚII Despre Planul lui Trump și Regimul Militar Provizoriu din Statele Unite ale Americii (1)

1 55

D O V E Z I L E  S U N T  A D E V Ă R A T E
 R E V E L A Ț I I
Donald Trump: Să ne unim pentru binele nostru comun, pentru libertatea noastră…

Evenimentele actuale din Statele Unite sunt mult mai importante decât tot ce se petrece în restul lumii. Dacă Statele Unite vor deveni într-adevăr Statul Națiunii Americane, întreaga lume va scăpa din cătușele mondialismului ITS.

DERULAREA  PRINCIPALELOR  EVENIMENTE
3 noiembrie 2020: Alegeri prezidențiale americane, scrutin indirect. Desfășurarea scutinului a fost tâlhărească, iar

TÂLHĂRIA ELECTORALĂ ESTE ACUM DOVEDITĂ!
7 noiembrie 2020, mass-mediile americane anunță victoria lui Joe Biden, care ar fi obținut 306 Mari Electori, în vreme ce președintele Trump ar fi obținut numai 232. În următoarele două luni, până la 6 ianuarie 2021, s-a confirmat că

TÂLHĂRIA ELECTORALĂ ESTE PE DEPLIN DOVEDITĂ!
7 noiembrie 2020: Potrivit rezultatului anunțat de mass-media, Trump ar fi pierdut alegerile din cele patru ”swing states” (Pennsylvania, Michigan, Wisconsin și Georgia), pe care le câștigase cu patru ani în urmă. Trump refuză să se recunoască învins, calificând rezultatul anunțat drept o hoție electorală. Cei interesați consideră că hoția electorală este incredibilă,

TOTUȘI TÂLHĂRIA ELECTORALĂ VA FI ȘI MAI DOVEDITĂ!
23 noiembrie 2020: Administrația oficială lansează tranziția prezidențială, dar președintele Trump afirmă că el este adevăratul câștigător și că va stopa această tranziție.
8 decembrie 2020:  Cele 50 de State americane certifică alegerile, repartizând cei 538 de Mari electori.
14 decembrie 2020: Cele 50 de State desemnează Marii Electori, ce vor alege președintele USA. Desemnarea Marilor Electori are loc și în Statele-cheie, ale căror Curți Supreme refuză examinarea reclamațiilor electorale ale lui Trump, confirmând într-un fel tâlhăria electorală și tendița diverselor autorități de a o masca sau considera ca minoră.
14 decembrie 2020: Colegiul Marilor Electori alege ca președinte USA pe Joe Biden. Alegerea aceasta nu este recunoscută de echipa electorală a președintelui Trump, ale cărei reclamații și argumente sunt nesocotite sau minimalizate de către diversele autorități. Justiția refuză să examineze reclamațiile și dovezile prezentate, deci:

DEȘI DOVEDITĂ, TÂLHĂRIA ELECTORALĂ ESTE CONSOLIDATĂ ÎN STIL MAFIOT
6 ianuarie 2021: În condițiile cunoscute de lumea întreagă, sub președenția regulamentară a vice-președintelui Statelor Unite, Mike Pence, Camera Reprezentanților certifică valabilitatea alegerii lui Joe Biden, de către Marii Electori, ca președinte al Statelor Unite ale Americii.

TÂLHĂRIA ELECTORALĂ ESTE CERTIFICATĂ DE CONGRESUL USA.
Generalități: La alegerile din 3 noiembrie ar fi participat 66, 9% dintre alegătorii înscriși pe listele electorale, procentul cel mai mare de după 1900. Totalul voturilor ar fi fost de peste 155 de milioane, dintre care 81 de milioane pentru Joe Biden și 74 milioane pentru Donald Trump. Ambii candidați ar fi obținut cel mai mare număr de voturi din întreaga istorie a alegerilor prezidențiale americane, întrecându-l pe Barak Obama, până atunci deținătorul celui mai mare număr de voturi (69, 5 milioane), obținute la alegerile prezidențiale din 2008.
Cifra exactă a alegătorilor ce s-au prezentat la urne este aproape imposibil de estimat, din cauza celor aproximativ două milioane de morți ce și-ar fi părăsit mormintele pentru a vota. Unii dintre acești decedați erau morți și îngropați de peste un secol.

EVIDENTĂ ȘI DOVEDITĂ, TÂLHĂRIA ELECTORALĂ PARE DEFINITIV CONSOLIDATĂ  ȘI CERTIFICATĂ, DEȘI CONTESTATĂ ÎN CONTINUARE
La 6 ianuarie 2021, pe când Congresul American era pe cale de a certifica voturile Marilor Electori, o mulțime de suporteri de-ai președintelui Trump și un anumit număr de ”revoluționari profesioniști ANTIFA-BLM” invadează Capitoliul (numit și CASA POPORULUI), întrerupând procesul în curs, care va fi reluat după câteva ore, în care, putem spune, mulțimea populară a găsit de cuviință să pășească și ea, măcar odată, în clădirea intitulată, ca și la București, ”CASA POPORULUI”! Întrerupt de vizita zgomotoasă și pitorească a poporului, în propria sa ”Casă”, procesul de certificare a votului Marilor Electori, de către Congresul Statelor Unite, se încheie prin anunțarea de către vice-președintele USA, și președintele ședinței respective, Mike Pence, a alegerii lui Joe Biden ca al 46-lea președinte USA.
TÂLHĂRIA ESTE DOVEDITĂ CEL PUȚIN PARȚIAL. IGNORAREA EI DE CĂTRE JUSTIȚIE, APOI CERTIFICAREA DE CĂTRE CONGRES AVEA SĂ CONDUCĂ, ÎN CÂTEVA ZILE, LA INSTAURAREA LEGII MARȚIALE, RETRAGEREA LUI TRUMP ȘI PRODUCEREA GRAVELOR EVENIMENTE ÎN CURS, DESPRE CARE MASS-MEDIILE OFICIALE REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ. ACESTE EVENIMENTE NU POT FI ASCUNSE ȘI LE VOM VEDEA CU TOȚII! O BUNĂ PARTE A CASTEI POLITICE DIN PRETINSELE ȚĂRI CIVILIZATE SE DOVEDEȘTE BANDĂ DE INTERLOPI, MAFIOȚI ȘI TÂLHARI DE DRUMUL MARE. PENTRU POLITRUCII CORUPȚI DE GUVERNE ȘI DEGHIZAȚI ÎN ZIARIȘTI AVEM EXACT ACELEAȘI CUVINTE.
ÎNGHIȚITĂ NEMESTECATĂ DE CĂTRE JUSTIȚIE ȘI CERTIFICATĂ DE CĂTRE O DEMOCRAȚIE BOLȘEVIZATĂ, TÂLHĂRIA ELECTORALĂ DE LA ALEGERILE DIN 3 NOIEMBRIE 2020 A DEVENIT  ASTFEL OBIECT AL ISTORIEI ȘI ISTORICILOR.

Derularea acestor evenimente l-a condus pe președintele Trump la instituirea stării actuale (ce poate fi numită ”marțială”, ”excepțională” sau de ”urgență”), care există fără ca mass-mediile să ne anunțe și fără ca președintele USA, sabotat de ele, să ne poată anunța. În câteva zile, guvernul american va avea la dispoziție alte mijloace și canale de comunicație, cu propriul popor și cu lumea întreagă, astfel că vom putea cunoaște punctul de vedere oficial al regimului militar provizoriu, instituit pe întreg teritoriul al Statelor Unite, pe baza   ORDINULUI EXECUTIV ADOPTAT DE GUVERNUL STATELOR UNITE, ÎNCĂ DIN 12 SEPTEMBRIE 2018.

Analiștii politici nu au ajuns încă la o concluzie precisă, cu privire la cele petrecute în clădirea Congresului USA, în zilele de 6 și apoi 7 ianurie 2021. Potrivit corespondentului Incorect Politic, la fața locului, în deplin acord cu președintele Trump, vice-președintele Mike Pence nu s-a împotrivit majorității ”democrate” a Congresului, permițând acesteia certificarea unui fals evident, ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI ȘI ÎNALTA TRĂDARE A STATULUI AMERICAN.

SUBLINIEM: TRĂDAREA TREBUIA SĂ FIE SĂVÂRȘITĂ PE DEPLIN, AMESTECUL UNOR PUTERI STRĂINE ÎN MECANISMUL ELECTORAL AMERICAN TREBUIA CERTIFICAT DE ÎNSUȘI CONGRESUL AMERICAN, PENTRU CA ORDINUL EXECUTIV DIN 12 SEPTEMBRIE 2018  SĂ POATĂ FI PUS ÎN APLICARE.

Ca urmare a celor petrecute, cele ce au urmat nu sunt de mirare:
1). demisia precipitată și derutantă a doi sau trei membri ai guvernului,
2). intervenția președintei Congresului, Nancy Pelosy, pe lângă vice-președintele Mike Pence, pentru declanșarea de către acesta, în calitatea sa de vice-președinte, a procedurii de destituire a președintelui, potrivit Amendamentului 25 al Constituției americane,
3). demersurile aceleiași Nancy Pelosy, pe lângă Marele Stat Major American, pentru împiedicarea președintelui în exercițiu de a-și îndeplini atribuțiile sale militare (sub pretext de iresponsabilitate !),
4). închiderea conturilor Casei Albe și ale președintelui Trump pe canalele mess-media (Facebook, Twitter, etc.).
5). Alte demersuri de acest gen s-au produs zilele următoare, unele sunt în curs chiar acum, când Garda Națională americană a ocupat capitala Washington și toate marile orașe americane, unde grupările neo-bolșevice Antifa, BLM și altele plănuiau declanșarea unor evenimente asemănătoare celor de după uciderea cetățeanului de culoare George FLOYD, de către un polițist ce acționa la ordinele autorităților ”democrate” din Mineapolis.

Sabotat de către rețelele private de comunicare, președintele Trump a lansat un apel general pentru menținerea ordinii sociale și evitarea oricăror violențe de stradă.
Marck Zuckerberg însuși, proprietarul Facebook, a anunțat suspendarea definitivă a contului președintelui Statelor Unite, până ce tranziția pașnică a puterii se va încheia! 
Acest lucru reprezintă ceva nemaivăzut de peste un secol, ceva inimaginabil după consumarea măcelului bolșevic din anii 1917- 1924, intrat în istorie sub numele de REVOLUȚIA DIN OCTOMBRIE ȘI RĂZBOIUL CIVIL DIN RUSIA, ASASINAREA FAMILIEI IMPERIALE ÎN ÎNTREGUL EI, ASASINAREA, DE CĂTRE BOLȘEVICI, A CÂTORVA MILIOANE DE ȚĂRANI, PREOȚI, OFIȚERI, NOBILI, ETC.  
Cu ocazia conspirației revoluționare din 1917 și de după acest an, țarul Nicolae al II-lea nu s-a mai putut adresa poporului rus, care, după aproape un secol, l-a sanctificat.
Rețelele Facebook, Twitter, și celelalte GAFA au îndrăznit să pună botniță președintelui USA, rezervându-i probabil soarta familiei imperiale rusești, asasinată din ordinul lui Lenin și a altor dictatori iudeo-bolșevici. Oricum, Statele Unite ale Americii riscau să cunoască soarta Rusiei țariste, devenită URSS.
Lucrurile sunt clare. Nu trebuie să uităm că președintele actual, până la 20 ianuarie curent, este același Donald Trump, care a depus jurământul de președinte USA în ianuarie 2017. GAFA și samsarii din mass-mediile americane și europene, inclusiv politrucii bolșevizați din televiziunea și diversele Foi bucureștene, ale Vitelor de Pripas, se comportă precum ziariștii-politruci de la PRAVDA, ISKRA, SCÂNTEIA, DIN VREMEA BOLȘEVISMULUI TRIUMFANT. MULȚI ANALIȘTI ȘI COMENTATORI SUBLINIAZĂ CĂ FACEBOOK BAGĂ PUMNUL ÎN GURA PREȘEDINTELUI STATELOR UNITE, ABUZ, OBRĂZNICIE ȘI TUPEU CE VOR RĂMÂNE ÎN ISTORIA PRESEI AJUNSĂ MACULATURĂ ȘI A ZIARIȘTILOR CE NU SUNT DEMNI SĂ ATINGĂ DECÂT HÂRTIA IGIENICĂ.

Fata președintelui Trump a mărturisit pe Dan Scavino – Twitter: Tatăl meu, Donald Trump,  m-a rugat să transmit următorul mesaj : ”Chiar dacă sunt într-un total dezacord cu rezultatul alegerilor și faptele concrete de după acestea, la 20 ianuarie va avea loc o tranziție în deplină ordine”. Subliniem: Trump nu a vorbit de o transmitere a puterii supreme, ci de ”tranziție în deplină ordine, ceea ce nu exclude o tranziție între el și el însuși, de la primul mandat de președinte USA, la cel de al doilea mandat, tot de președinte USA. Cu aceeași ocazie, Trump continuă: ”Totdeauna am spus că vom continua lupta pentru ca numai voturile legale să fie numărate. Deși asta reprezintă sfârșitul celui mai important prim mandat din istoria prezidențială, suntem abia la începutul luptei noastre, pentru a reda Statelor Unite poziția lor formidabilă, printre puterile lumii”. Președintele Trump a vorbit numai de sfârșitul unui prim mandat și de începutul unui nou mandat, a unei noi lupte, pentru a face din Statele Unite o țară și mai formidabilă ca până acum.

Conturile GAFA ale lui Lin WOOD, avocatul poporului american și al președintelui Trump, au fost și ele suspendate. De asemenea, Facebook a suspendat videoclipul în care Trump îndeamnă suporterii săi și manifestanții să respecte polițiștii și forțele de ordine, să se întoarcă în bună ordine la casele lor.
Biroul de aplicare a legilor reamintește participanților  SAE (Sistem de alarmă urgentă) ) obligațiile lor de conformitate .
Legat de pătrunderea poporului în clădirea Congresului american, unii comentatori au subliniat că actualmente este mai greu să intri fără botniță într-un magazin, decât în clădirea Congresului American, în care s-a intrat ca pe un teren de fotbal dela marginea satului… Poporul a intrat în clădirea Congresului pentru că însăși poliția Capitoliului a deschis ușile acestuia în fața sa, invitând manifestanții să se simtă, probabil, ca acasă! De altfel, era vorba de Casa Poporului…

Dezordinea din Capitoliu s-a terminat cu cinci morți: patru manifestanți și un polițist, ultimul fiind lovit în cap cu un extinctor. În vreme ce niciun manifestant nu a folosit vreo armă de foc, poliția Congresului a împușcat mortal patru persoane. Nu se cunoaște încă numărul manifestanților răniți. Întrucât manifestanții nu au tras nici măcar un foc de armă, nu se poate pretinde că aceștia au fost cu adevărat înarmați, nici că ar fi fost vorba de o insurecție, în genul asaltului bolșevic al Palatului de Iarnă din Sankt Petersburg sau al platului Tuileries din Paris.

Legat de acestea, iată twitterul ministerului rus al Afacerilor Externe: ”Evenimentele din Washington DC au arătat că sistemul electoral american este depășit și nu corespunde normelor vieții moderne”. Efectiv, sistemul electoral american este  aproape medieval, corupt și ușor de tâlhărit, practic în văzul lumii ce nu vrea să vadă, cazul nu numai al Bucureștenilor și al așa numiților magistrați și judecători ai Tribunalului București, nu mai puțin corpuți, decât cei din Statele Unite. Nu vom vorbi nici de John Sullivan prezent la evenimentele de la Capitoliu, manifestant BLM și fondatorul asociației “INSURGENCE USA”, care s-a remarcat de-a lungul activității sale ca fiind împotriva lui Trump.

Nu putem vorbi nici de diversele luări de poziție ale președinților și șefilor de State europene. Între acestea, discursul francezului  Emmanuel Macron ar merita să fie examinat cu lupa. Președintele Franței și-a ținut discursul pe fondul drapelelor Franței, Europei și al Statelor Unite, nu însă într-un cadrul oficial al actualei Republici Franceze,  a V-a.
Subliniem graba lui Emmanuel Macron de a vorbi de revolta poporului din Statele Unite, deși nimeni, niciunde, nu vorbește despre asta, nici măcar tovarășa Nancy Pelosy, cunoscuta adversară a președintelui Trump.
Cele petrecute la Capitoliu, în ziua de 6 ianuarie 2021, au fost o invazie pașnică. Aceasta a degenerat pentru că unii dintre ciracii și complicii lui Biden aveau tot interesul să transforme invazia pașnică a poporului, dezorientat dar pitoresc, în insurecție revoluționară.
Manifestația pro-Trump din Washington  a fost calmă, extrem de calmă, în comparație cu zecile de manifestații ale ”VESTELOR GALBENE” din Paris. Se știe că Emmanuel Macron este un cunoscut adversar al președintelui Trump. Iată cele declarate de președintele Macron:

În acest 6 ianuarie, în timpul sesiunii Congresului american, ce urna să confirme victoria președintelui Biden la alegerile din noiembrie, câțiva indivizi violenți au pătruns în templul secular al democrației americane, Capitoliul. O femeie a fost ucisă.
Când într-una dintre cele mai vechi democrații din lume, partizanii unui președinte, ce și-a încheiat mandatul, contestă cu armele rezultatul legitim al alegerilor, această înseamnă contestarea ideii universale, că un om reprezintă un vot.
Încă din secolul al XVIII-lea, Statele Unite și Franța sunt legate printr-un pact al libertăților și al democrației.  Prin La Fayette, Franța a sprijinit demersul de libertate și independență al Statelor Unite. Prin Alexis de Toqueville, Franța a recunoscut Statele Unite ale Americii ca emblemă a democrației.
În secolul XX, cu ocazia celor două Războaie mondiale, Statele Unite au fost alături de Franța. De fiecare dată când independența și libertatea Franței au fost amenințate, Statele Unite au fost alături de ea. La rândul ei, cu toată forța și convingerea ei, Franța de azi este alături de poporul american, alături de toate popoarele ce aspiră să își desemneze conducătorii, destinul, existența și libertatea lor, prin alegere liberă și democratică. De aceea, noi nu vom ceda în fața violenței câtorva… Nu vom ceda nimic în fața celor câțiva, care pun în cauză toate acestea. Aceasta este alegerea noastră”.

Ne putem întreba: de cine vorbește Macron când spune ”aceasta este alegerea noastră?”. Americanii își aleg președintele lor, nu Macron, Iohannis, Merkel, poponarul papă de la Roma sau pedofilii din banda Rockfeller-Soroș-Bill Gates.
De mai multe secole, continuă Macron, ”demnitatea oamenilor, pacea și respectul celorlalți, recunoașterea libertății este amenințată astăzi, în cadrul democrațiilor noastre”.
Foarte interesant: Macron pretinde că nu mai poate de dragul libertății omenirii, în vreme ce își închide milioanele de compatrioți în pușcăriile domiciliare… ”De aceea, încheie Macron, în seara asta vreau să afirm încrederea noastră în forța democrației americane, vreau să afirm prietenia noastră față de poporul și democrația americană. Vorbesc despre lupta noastră comună pentru ca democrația să iasă mai puternică”.
Vorbe și vorbulițe, cunoscutul bla-bla-bla al Francezilor corciți și bastardizați, ca urmare a nefericitelor lor aventuri coloniale din secolele trecute. Ca președinte al Franței, Macron nu are niciun drept să spună cele pe care le-a spus. De fapt, el a vorbit în numele conspiratorilor mondiali, în numele mafiei iudeo-khazare, ceea ce explică nu numai verbiajul lui ci și pe al altora, inclusiv al mondialo-politrucilor de la București.
Evident, Macron a confirmat victoria lui Biden, pe care îl numește președinte, deși acesta nu este încă decât ”președintele” de fațadă al complicilor și tâlharilor, alături de care va răspunde în fața unui tribunal militar american.
Cuvintele lui Macron sunt importante pentru a înțelege despre cine și despre ce vorbește el.
Chipurile, Franța ar fi alături de poporul american… Dacă socotim cele peste 75 de milioane de Americani, care au votat pentru Trump, nu putem spune că Franța este alături de poporul american – cel mult doar de o parte a acestuia.
Macron a mai spus că ”noi” nu vom ceda în fața violenței câtorva… Cine este însă tovarășul Macron pentru a vorbi astfel despre Americani? Cine este el pentru a spune că ”noi, francezii” nu vom ceda în fața violenței câtorva… Spunând ”noi, nous”, Macron nu vorbește despre Francezi, ci despre mafia mondialistă ”Deep State”, căreia îi aparține, alături de alți și alți aparenți șefi de State.
Spunând că nu cedează nimic, Macron spune că ei, banda lui de mondialiști, nu pot pierde Statele Unite, pentru că astfel ar pierde întreaga lume…
De fapt, destinul, existența și viața Americanilor nu este treaba unui președinte francez. Dacă totuși Macron spune ceea ce spune, este pentru că el însuși face parte din conspirația mondială, Deep State.
Față de cele ce se petrec, pe fondul pandemiei inventate, organizate și impuse cu mijloace polițienești, o pandemie mai slabă, mai firavă decât orice gripă din ultimii ani, este foarte important să înțelegem dedesubturile tuturor cuvintelor și aluziilor diverșilor actori ce urcă pe scena conspiratorilor contra omenirii, contra popoarelor și a Statelor suverane.
Va urma

Redacția Internațională Incorect Politic
Sursa: Incorect Politic

COMENTARII

  1. […] Judecătorii americani s-au dovedit la fel de interlopi, mafioți și lacomi de bani nemunciți ca mai toți magistrații și judecătorii din caricatura de justiție a României, colonie a hoților și a politrucilor ce au nenorocit România ultimilor 31 de ani.De acum, cel puțin în Statele Unite și țările implicate, Armata americană și numai ea are cuvântul. Lumea va răsufla ușurată că a scăpat de mafia interlopă iudeo-khazară și pseudo-medicală, de după luna martie 2020. În același timp, omenirea va scăpa de banditescul și criminalul Deep State, Statul celor mai întunecate, inimaginabile și incredibile vicii omenești. Nu mai puțin, lumea va scăpa și de Deep Virus Covid-19, la fel de sublim ca industria lui Caragiale…Noi Românii, ca și alte popoare incapabile să se elibereze din sclavia interlopă, în fața căreia am avut slăbiciunea și nefericirea să ne plecăm grumazul, noi, Românii, ca și alte popoare doritoare de libertate, independență națională și bunăstare, avem datoria să fim recunoscători actualului președinte american Donald J. Trump, care în cei patru ani următori, cu voia lui Dumnezeu, va dovedi în continuare înalta lui capacitate de mare om de Stat al vremii noastre, probabil cel mai de seamă președinte al Statelor Unite ale Americii, de după generația ”Părinților fondatori” ai acestora.Prima parte aici: REVELAȚII Despre Planul lui Trump și Regimul Militar Provizoriu din Statele Unite ale Americii (1) […]

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.